ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Champions league: Σοσιεδάδ – Μπενφίκα (4ος Όμιλος)

Champions league: Σοσιεδάδ – Μπενφίκα (4ος Όμιλος)
Spread the love

Όμιλος που έχει ξεκαθαρίσει από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με τους Πορτογάλους να παλεύουν με την Σάλτσμπουργκ για την τρίτη θέση και την Σοσιεδάδ με την Ίντερ για την πρώτη θέση .

Η Σοσιεδάδ ήταν καλύτερη στο Σαν Σεμπαστιάν αλλά ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο τέλος με το γκολ του Αραούχο και έχασε έδαφος αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία .

Μπορεί εντός να έχει μία ισοπαλία με την Ιντερ αλλά εκτός νίκησε τους Αυστριακούς και και τους Πορτογάλους. Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και έχει πετύχει 4 και έστω με διαφορά τερμάτων είναι μπροστά από την Ιντερ.

Από την άλλη η Μπενφίκα έχει τρεις ήττες χωρίς ακόμα να έχει πετύχει γκολ Πάλεψε το ματς στην Ιταλία με την Ιντερ αλλά ηττήθηκε με 1-0 ενώ έχασε και τα δύο ματς στη Λισαβόνα με 1-0 από την Σοσιεδάδ και με 2-0 από τους Αυστριακούς.

Στο πρωτάθλημα νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Τσάβες και βρίσκεται στην δεύτερη θέση τρεις βαθμούς πίσω από την Σπόρτινγκ και τρεις βαθμούς μπροστά από την Πόρτο .
Δεν υπάρχει προϊστορία σε αυτό το ματς και θα πάμε με τα πολλά γκολ αφού οι Πορτογάλοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν αλλά η Σοσιεδάδ μπορεί να κάνει τα πολλά γκολ από μόνη της .

Πρόταση : Over

(Visited 363 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x