ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Europa League: ΑΕΚ-Μαρσέιγ(Β όμιλος)

Europa League: ΑΕΚ-Μαρσέιγ(Β όμιλος)
Spread the love

Στην ΟΠΑΠ Αρένα, η ΑΕΚ κοντράρεται με την Μαρσέιγ για τον β όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ .

Η ομάδα του Αλμέιδα  προέρζχεται απο το σοκαριστικό ,για αυτή και τον κόσμο, 1-1 με την Κηφισιά εκτός έδρας για το Πρωτάθλημα που αποτέλεσε ακόμα μία γκέλα στις αρκετές που έχει κάνει η “Ενωση” φέτος.

Στην Ευρώπη  έχει τέσσερις βαθμούς με το διπλό στο Μπράιτον (2-3) και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγιαξ(1-1). Την τρίτη αγωνιστική επήλθε η ήττα με 3-1 από την ομάδα του Γκατούζο.    Αγωνιστικά, ο Αλμέιδα δεν έχει Ζίνι-Κάλενς -Φαν Φεερτ και τον τιμωρημένο Στάνκοβιτς.

Η Μαρσέιγ  είναι αήττητη μεν στο Γιουρόπα αλλά μόλις με μία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Μπράιτον και Αγιαξ.  Το κλίμα στην ομάδα είναι κακό με γκρίνια από την αρχή της σεζόν ,τον Γκατούζο να παίρνει τη θέση του Μαρθελίνιο και  την ομάδα, στο Σαμπιονά, να είναι 9η . Πιο πρόσφατο το 0-0 εντός με τη Λιλ. Εκτός ο μέσος Ρονζιέ και ο φορ Ομπαμεγιάνγκ.

Προϊστορία: Το 1992 όταν και ξαναέπαιξαν για το Τσάμπιονς Λιγκ  το σκορ ήταν 1-1 . Γενικά εντός έδρας με Γαλλικές ομάδες η ΑΕΚ έχει μία νίκη σε 10 ματς . Η Μαρσέιγ έχει 3-1-2 εντός .

Εκτίμηση: Φαινομενικά η ΑΕΚ είναι φαβορί αλλά  φέτος δεν κερδίζει εύκολα εντός και ενίοτε η συμπεριφορά τους αμυντικά είναι μέτρια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο, γκολ μέχρι το 28 και Gοal goal με over

 

(Visited 444 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x