ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Europa League: Αταλαντα – Στουρμ Γκρατς (4ος ομιλος)

Europa League:  Αταλαντα – Στουρμ Γκρατς (4ος ομιλος)
Spread the love

Απόλυτο φαβορί η Αταλαντα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι κόντρα σςε μία μαχητική ομάδα που έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου…

 

Η γηπεδούχος Αταλαντα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη αποψε γιατι στην Αυστρία άφησε την περασμένη αγωνιστική δύο βαθμούς (2-2). Δεν ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα της και ισοφαρίστηκε πε μεναλτι δεκα λεπτά πριν το τέλος σε ενα ματς που έχανε απο χωρις αλλα πριν την ανάπαυλα το ειχε γυρισει σε 2-1 υπερ της. Ηταν η μονη απωλεια στον ομιλο αφού στη πρεμιέρα νίκησε 2-0 τη Πολωνικη Ρακοφ Τσεστοχοβα και ακολουθησε το νικηφορο 2-1 στη Λισσαβόνα με τη Σπορτιγκ.

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα οι “μπεργκαμάσκι” μετά από δύο σερί νίκες που τους ειχαν φέρει κοντά στις υψηλές θέσεις του πίνακα, γνωρισε εντος έδρας ήττα απο την πρωτοπορο Ιντερ με σκορ 2-1. Σημείο κλειδί ήταν το πέναλτι που έκανε ο Ραφαελ Τολόι στον Νταρμιαν και εμεινε πισω στο σκορ στο φινάλε του ημιχρονου. Μείωσε στο τέλος με τον Σκαμακα αλλά δεν καταφερε κατι παραπανω…

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Στουρμ με την ισοπαλία που κατάφερε να αποσπάσει από την Αταλαντα στο Γκρατς την περασμένη αγωνιστική διατηρήθηκε στη 2η θεση του γκρουπ με τέσσερις βαθμούς και ισοβαθμη με τη Σπορτιγκ Λισαβόνβας από την οποία στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί εντος με 2-1 αλλά τη 2η αγωνιστική “ρέφαρε” με διπλό μέσα στην Πολωνία επι της Ρακοφ (0-1)

Στο πρωτάθλημα της η Στουρμ έπεσε από την κορυφή με τηην πρόσφατη ήττα 3-1 εκτος από τη λίντσερ. Ηταν η δεύτερη σερί ήττα μετά το 0-1 από την Αουστρια κι εν΄λω πριν έτρεχε νικηφόρο σερι εντος των συνορων τριων νικων. Ειχε μεσολαβήσει και μια προκριση στο κυπελλο με νικη 3-2 επι της συμπολιτισσας Γκρατσερ.

Εκτος για την Αταλαντα ο Βελγος εξτρεμ Ντε Κέτελαρε, φουλ μπακ Ρουτζέρι, κι οι στόπερ Σκαλβίνι, Παλομίνο Απο την άλλη μερια ο κοουτς των Αυστριακων Κρίστιαν Ίλτσερ θα έχει τιμωρημενο τον μεσα Χιρλάντερ που αποβλήθηκε στο αντιστοιχο παιχνίδι του Γκρατς, εκτός κι οι Τζάτα, Κιτεϊσβίλι.

Atalanta: Musso; Toloi, Djimsiti, Kolasinac; Zappacosta, Jose, De Roon, Ruggeri; Koopmeiners; Muriel, Lookman

Sturm Graz: Scherpen; Johnston, Affengruber, Wuthrich, Schnegg; Horvat, Stankovic, Lavalee; Prass; Sarkaria, Wlodarczyk

 

2-3 γκολ (το επιβεβαιώνει η Αταλαντα 5/6 προσφατα ματς εντός έδρας ) / 1/1 (1.88 στη Betsson)

(Visited 295 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x