ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Europa League: Γουέστ Χαμ- Ολυμπιακός(Α ομιλος)

Europa League: Γουέστ Χαμ- Ολυμπιακός(Α ομιλος)
Spread the love

Στο London stadium η Γουέστ χαμ  φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι, μετά απο τρεις αγωνιστικές στο θεσμό, έχουν κάνει δύο  νίκες επί Μπάντσκα Τόπολα(3-1) και Φράιμπουργκ (1-2)  για την ήττα από τον Ολυμπιακό  με 2-1.  Σε ένα παιχνίδι όπου έκανε ημιrotation  με τέσσερις έως πέντε αλλαγές.  Σε ένα ματς όπου το τρίποντο είναι must ο Μόγες θα βάλει όλα του τα όπλα ,όπως οι Κουντους-Πακετά-Αντόνιο και Μπόουεν.  Αγωνιστικά ,στα τελευταία έξι ματς, μετράει τέσσσερις ήττες , μία ισοπαλία και μία νίκη, στο Λιγκ Καπ ,απέναντι στην Αρσεναλ με 3-1.

Ο Ολυμπιακός, έκανε το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν στην συντριβή απο τον ΠΑΟΚ με 2-4. Τραγικό ματς για την ομάδα του Μαρτίνεθ που είχε τεράστια θέματα στην άμυνα και γενικά στην αμυντική λειτουργία. Στον όμιλο έχει τέσσερις βαθμούς με τη νίκη επί της Γουέστ χαμ και την ισοπαλία στη Σερβία, ενώ έχασε απο τη Φράιμπουργκ με 2-3.

Ο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται για ένα 4-3-3  με τον Σκάρπα βασικό στα άκεα ,δεκάρι τον Φορτούνη -Εσε και Μαντί στη μεσαία γραμμή ενώ αριστερά επιστρέφει ο Ορτέγα. Δύσκολα θα αλλάξουν τα στόπερ Πορόζο και Ρέτσος ,ενώ  υπάρχει ερωτηματικό για Ποντένεσε η Μασούρα. Σίγουρα μπροστά θα είναι ο Γιόβετιτς.

Προϊστορία: Το 1966 που κοντραρίστηκαν για τελευταία φορά πριν το 2-1 του Καραϊσκάκης, η Γουέστ χαμ κέρδισε με 4-0.

Εκτίμηση: Η Αγγλική ομάδα είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός είναι ερωτηματικό μιας και κανείς δεν ξέρει  θα αντιδράσει μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /over 2.5/Goal μέχρι το 28 ,Φορτούνης-Αντόνιο πιθανοί σκόρερ

(Visited 452 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x