ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλίας: Σασουόλο – Σαλερνιτάνα

Α’ Ιταλίας:   Σασουόλο – Σαλερνιτάνα
Spread the love

Μακριά από τον καλό εαυτό τους και οι δύο ομάδες ανοίγουν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής με τους φιλοξενούμενους να αναζητουν ακομη την πρώτη τους νικη στο καμπιονατο…

Η Σασουόλο του Αλέσιο Ντιονίζι έχει απωλέσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και την αυτοπεποίθηση που ακομα και φέτος της είχε δώσει μεγάλες νίκες. Ως ποιότητα η ομαδα των “νεροβερντι” υπερτερεί της Σαλερνιτάνα αλλά τον τελευταίο καιρό οι εμφανίσεις της ομάδας ειναι προβληματικές.

Ερχεται από την εκτός έδρας ήττα από την Τορίνο με 2-1 και αυτή ήταν η πέμπτη σερι αναμετρηση πρωταθληματος που δε νικησε. Ειχε μεσολαβήσει και η πρόκριση στα πέναλτι κοντρα στη Σπέτσια. Στα αγωνιστικα νεα παραμένει αποντας ο μέσος Ομπιάνγκ για τη Σασουολο όπως και ο Ματέους Ενρίκε .

Η Σαλερνιτάνα από την πλευρά της διανύει μία …εφιαλτική σεζόν. Ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα σε 11 αγωνιστικες (0-4-7), δύο ματς πρωταθληματος μακρια από το σκοραρισμα. Απο τον Πάουλο Σοουζα που ξεκινησε τη σεζόν στον Φιλιπο Ιντσάγκι που κάθεται τώρα στον πάγκο, η κατασταση …δεν λέει να διορθωθεί! Τραυμαριας ο ακραιος Καμπραλ.

Sassuolo:Consigli; Toljan, Erlic, Tressoldi, Vina; Boloca, Thorstvedt; Berardi, Bajrami, Lauriente; Pinamonti

Salernitana :Ochoa; Mazzocchi, Gyomber, Pirola, Bradaric; Maggiore, Coulibaly; Tchaouna, Dia, Candreva; Botheim

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: Τεσσερα στα τέσσερα νίκες η Σασουόλο εντος με τη Σαλερνιτανα

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1.68 Betsson)

(Visited 336 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x