ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλίας: Μοντσα – Τορίνο

Α’ Ιταλίας:  Μοντσα – Τορίνο
Spread the love

Ενδιαφέρουσα “μάχη για τη 12η αγωνιστικη του Καμπιονάτο με τις δύο ομάδες να έρχονται απο νικες και να θελουν να συνεχίσουν να …χαμογελουν!

Η Μόντσα του Ραφαέλε Παλαντίνο είναι ένας πολύ δύσκολος και σκληρός αντίπαλος με πνεύμα μαχητή. Με 16 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές (4-4-3) βρίσκεται στο -2 από τις Ευρωπαϊκές θέσεις, στοιχείο χαρακτηριστικό της φετινής της φιλοδοξίας για το κάτι παραπάνω.

Ολοένα και βελτιώνεται καθώς στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές έχει ηττηθεί μόνο μια φορά και ο λόγος για το 1-0 που έχασε εκτός από τη Ρόμα δεχόμενη το γκολ απο τον Ελ Σαραουι στις …καθυστερήσεις! Δεχεται λιγοτερο απο ενα γκολ ανα ματς μεσο ορο και με βάση την άμυνα προσπαθει να κανει την υπερβαση.

Στον αντιποδα η Τορινο προέρχεται απο δυο συνεχόμενες νίκες έστω κι αν αυτές δεν ήταν σε παιχνιδια …υψηλού βαθμου δυσκολιας! Μετά το 1-0 που επικράτησε μέσα στην έδρα της Λέτσε, ακολουθησε το εντος εδρας 2-1 με τη Σασουόλο την περασμένη Δευτέρα και μάλιστα στο τέλος θα μπορούσε να έχει διευρύνει το προβάδισμα της και με τριτο γκολ.

Monza:Di Grigorio; D’Ambrosio, Mari, Caldirola; Ciurria, Pessina, Gagliardini, Kyriakopoulos; Vignato, Colpani; Colombo

Torino:Milinkovic-Savic; Vojvoda, Buongiorno, Tameze; Bellanova, Ilic, Linetty, Rodriguez; Vlasic; Zapata, Sanabria

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 142 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x