ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Η ντερμπάρα Σουίντον-Στόκπορτ ξεχωρίζει στη Λιγκ 2  .Ματε με τεράστιο ενδιαφέρον.

Σουίντον-Στοκπορτ

Σε τραγική κατάσταση η Σουίντον  η οποία μετρά πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις . Τρεις ήττες σερί στη Λιγκ 2 ,μία συντριβή στο Κύπελλο και αρκετά μεγάλος προβληματισμός για την ομάδα που απο τότε που ανανέωσε ο Μάικ Φλιν δεν έχει βρει την υγειά της. Εντός έδρας έχει 5-1-1.

Η Στόκπορτ, απο την άλλη,  έχει 12 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις ,είναι πρωτοπόρος  και η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Φοβερά προσαρμοσμένη  στους αντιπάλους της ,τρομερή η ισορροπία της και  με 5-0-2  εκτός έδρας.

Προϊστορία: Πέρσι 0-1

Εκτίμηση: Η Σουίντον θέλει και πρέπει να βελτιώσει την άμυνα της, η Στόκπορτ θα  παίξει όσο μπορεί  για να πάρει το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3

 

Ρέξαμ-Τζίλιγχαμ

Δυναμική Ρέξαμ  που έχει 4-2– στο Πρωτάθλημα  ,με δύο σερί νίκες, αλλά και δύο προκερίσεις, καπάκι, κόντρα σε  Μάνσφιλντ για το Κύπελλο και Πόρτ Βέιλ.  Ομάδα επιθετική και που ξέρει να συμβιβάζεται  ανάλογα στον αντίπαλο. Εντός έχει 5-2-1  και είναι 3η με τέρματα  25-19 και όλα over.

Η Τζίλιγχαμ,απο την άλλη, αποκλείστηκε από την μικρή Φούλαμ στο Λιγκ Καπ ,ενώ  κύπελλο απέκλεισε τη Χέρεφορντ. Μετρά 2-0-4 στα τελευταία έξι ,ενώ εκτός έχει 4-0-4.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

Εκτίμηση: Αν και ο άσος θα παιχτεί προσωπικά θα πάω με πολλά γκολ..

ΠΡOTAΣΗ: OVER 2.5

 

Από τα υπόλοιπα

Τρανμίρ-Φορεστ Γκριν Γκολ γκολ

Κροουλι-Ακρινγκτον Γκολ γκολ

Κρου-Νοτς Κάουντι  over

(Visited 631 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x