ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ντεφενσόρ – Ράσινγκ Μοντεβιδέο   

Ουρουγουάη: Ντεφενσόρ – Ράσινγκ Μοντεβιδέο   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Λουίς Φρανσίνι» του Μοντεβιδέο, με τη Ντεφενσόρ να ψάχνει το τρίποντο που όχι μόνο θα την διατηρήσει κοντά στο δίδυμο της κορυφής του Κλαουσούρα αλλά και σε τροχιά Κόπα Λιμπερταδόρες, την στιγμή που η Ράσινγκ δεν θέλει να χάσει την επαφή της με τις θέσεις που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τριάδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 6η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός επίσης για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Τρεις συνεχόμενες νίκες για τη Ντεφενσόρ, δύο στο πρωτάθλημα, το 2-0 φιλοξενώντας την Σέρο Λάργκο και με το ίδιο σκορ στην έδρα της Πλάσα Κολόνια και το εκτός 3-0 σε βάρος της 2ης κατηγορίας Σερίτο που της έδωσε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Στην 3η θέση επίσης της συνολικής βαθμολογίας (Απερτούρα – Κλαουσούρα) πίσω από το δίδυμο Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και Πενιαρόλ, ψάχνοντας το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στην άλλη πλευρά, 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Λα Λους, ενώ αποκλεισμός στο κύπελλο για την Ράσινγκ, μετά την ήττα της με 0-1 στην έδρα της 2ης κατηγορίας Οριεντάλ.

Προϊστορία: Επτά νίκες για τη Ντεφενσόρ και δύο για την Ράσινγκ Μοντεβιδέο, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λουίς Φρανσίνι».

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα αλλά και το καλύτερο momentum της Ντεφενσόρ, η οποία δείχνει πως είναι η μόνη που μπορεί να απειλήσει το δίδυμο Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και Πενιαρόλ στο Κλαουσούρα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 751 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x