ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ- Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ:  Άρσεναλ- Μπέρνλι
Spread the love

Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπέρνλι με μοναδικό στόχο την νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρωταθλητισμού ενώ οι Clarets με μόλις μια νίκη καταγεγραμμένη από την εκκίνηση της σεζόν βρίσκονται βέβαια κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι “κανονιέρηδες” μεσοβδόμαδα με τέρματα των: Τροσάρντ – Σάκα επικράτησαν εύκολα της Σεβίλλης με 2-0 και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στους “16” του Champions League δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Ο Αρτέτα ωστόσο είδε την ομάδα του εντός των τειχών να χάνει back to back από την Γουέστ Χαμ ( 1-3) για το Λιγκ Καπ και την Νιουκάστλ (0-1) για το πρωτάθλημα και περιμένει να δει αντίδραση και πάλι από την ομάδα του που αριθμεί 6-2-0 εντός έδρας φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα στα 4/5 τελευταία από αυτά τα παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Οι: Τίμπερ, Τόμας Πάρτεϊ, Εμίλ Σμιθ Ρόου και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς είναι εκτός δράσης αλλά στον αντίποδα ο αρχηγός Όντεγκααρντ και ο Ενκετιά είναι πολύ πιθανό να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Οι Clarets έχουν ξεκινήσει φτωχά στο πρωτάθλημα αφού αριθμούν μόλις μια νίκη ύστερα από 11 ματς και μοιραία βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως αριθμούν μόλις 8 γκολ ενεργητικό ύστερα από 11 ματς που σημαίνει πως διαθέτουν την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Την περασμένη αγωνιστική μάλιστα στην ήττα από την Κρίσταλ Πάλας με 0-2 θα μπορούσαν να είχαν περισσότερη τύχη στο ματς αν ήταν πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι στην επίθεση.

Προϊστορία: Η Άρσεναλ είναι αήττητη στα 17/18 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Μπέρνλι ενώ στα πέντε τελευταία από αυτά όλα είχαν χαμηλό σκορ.

* Δεν νομίζω πως η Άρσεναλ θα έχει σοβαρό πρόβλημα αλλά επειδή τα μεταξύ τους ματς έχουν τελευταία χαμηλό σκορ θα επιλέξω το combo του Άσου από το ημίχρονο με Over 1,5 σε απόδοση 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ΗΜ/ 1 ΤΕΛΙΚΟ + Over 1,5

(Visited 718 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x