ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga : Ρεάλ – Βαλένθια

La Liga : Ρεάλ – Βαλένθια
Spread the love

Η Ρεάλ αρχίζει να κάνει νερά αφού μπορεί να νικά την Μπάρτα εκτός αλλά εντός έμεινε χωρίς γκολ με την Ράγιο .

Στο τελευταίο ματς το 0-0 με την Ράγιο άφησε την Ρεάλ στη δεύτερη θέση με 29 βαθμούς και πλέον απέχει δύο βαθμούς από την πρώτη Χιρόνα ενώ πίσω της είναι η Μπαρτσελόνα στον ένα βαθμό και η Ατλέτικο στους τρεις η οποία έχει ματς λιγότερο .

Φέτος η Ρεάλ έχει 9 νίκες 2 ισοπαλίες και μία ήττα αυτή από την Ατλέτικο ενώ έχει πε΄τυχειο 23 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 8 και έχει την καλύτερη άμυνα .

Από την άλλη η Βαλένθια μετρά ένα αήττητο σερί με 2 ισοπαλίες και δύο νίκες και στο τελευταίο ματς νίκησε την Γρανάδα εντός με 1-0 .
Ετσι βρίσκεται στην 8 θέση με 18 βαθμούς και δείχνει να έχει διορθώσει πολλά από πέρυσι. Μετρά 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες ενώ έχει πετύχει 15 γκολ και έχει δεχθεί 13.

Στην παράδοση του ματς η Βαλένθια νίκησε πέρυσι την Ρεάλ εντός έδρας με 1-0 και έχασε εκτός με 2-0 ενώ πρόπερσι η Ρεάλ νίκησε με 4-1 εντός και με 2-1 εκτός την Βαλένθια .
Τελευταία ισοπαλία στη Μαδρίτη είχαμε το 2015 με 2-2 ενώ τελευταία νίκη της Βαλένθια στη Μαδρίτη είχαμε το 2008 με 3-2 .

Θα πάμε με τα πολλά γκολ και παρότι το μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι η Ρεάλ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό και η βαλένθια που σκοράρει σε όλα τα τελευταία ματς

Πρόταση : Over 

(Visited 401 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x