ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Α’ Ιταλίας: Ουντινεζε – Αταλαντα

Α’ Ιταλίας: Ουντινεζε – Αταλαντα
Spread the love

Ανωτερη σε μονάδες και συνολική ποιότητα η Αταλαντα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι φιλοξενείται στο Bluenergy Stadiumαπό το …σκληρό καρύδι που λέγεται Ουντινεζε και που το τελευταιο διαστημα εχει μετατραπεί σε …αρνητή ήττας!

Η Ουντινεζε πετυχε μια τεράστια νίκη την περασμένη αγωνιστική και συμπλήρωσε εξι ματς αήτητη στο καμπιονάτο. Επικράτησε με 1-0 μεσα στο Σαν Σιρο της Μιλαν με σκορερ τον Αργεντινο Ρομπερτο Περέιρα που ευστοχησε σε πεναλτι στο 65ο λεπτό. Νωριτερα ειχε αποκειστεί από τη Τζενοα (1-2) στο κυπελλο κι ενώ η ομάδα του Γκαμπριελε Τσιόφι ερχοταν από πέντε σερι ισοπαλίες στο πρωταθλημα!

Στο αντίπαλο στρατοπεδο αυτό της Αταλαντα, η ομάδα του Μπεργκαμο εκτος από ολα τα άλλα εχει να αντιμετωπίσει και την κουραση απο τα συνεχομκενα παιχνίδια σε Ιταλία και Ευρωπη καθώς τη Πεμπτη έπαιζε ομίλους Γιουροπα νικωντας με 1-0 εντος έδρας τη Στουρμ Γκρατς.

Με το δυσκολο αυτο τριποντο εκανε ακομα ενα βημα για την πρώτη θεση του ομίλου της που ειναι το πρώτο ζητουμενο και παράλληλα εξασφαλισε φυσικα την προκριση στα νοκ άουτ. Το γκολ της νίκης κοντρα στους Αυστριακους πετυχε ο Αλβανος στοπερ Τζιμσίτι στο 50ο λεπτο της αναμετρησης.

Οι “μπερκαμασκι έφτασαν σε 4 ματς τους 10 βαθμους και ειναι πολυ κοντά στην πρωτια. Η ομάδα του Γκασπερινι στο πρωτάθλημα μετά από δύο σερί νίκες που την ειχε φέρει κοντά στις υψηλές θέσεις του πίνακα, γνωρισε εντος έδρας ήττα απο την πρωτοπορο Ιντερ με σκορ 2-1.

Σημείο κλειδί ήταν το πέναλτι που έκανε ο Ραφαελ Τολόι στον Νταρμιαν και εμεινε πισω στο σκορ στο φινάλε του ημιχρονου. Μείωσε στο τέλος με τον Σκαμακα αλλά δεν καταφερε κατι παραπανω. Εκτος με τιμωρία ο Ραφαελ Τολοϊ.

Udinese: Silvestri; Perez, Bijol, Masina; Ebosele, Samardzic, Walace, Lovric, Zemura; Pereyra; Success

Atalanta :Musso; Scalvini, Djimsiti, Kolasinac; Hateboer, Ederson, De Roon, Zappacosta; Koopmeiners; Lookman, Scamacca

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: Αήττητη η Αταλαντα στο Φρίουλι την τελευταία πενταετία με τρεις νίκες και δυο Χ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 410 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x