ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Κόλο Κόλο – Λα Καλέρα  

Χιλή: Κόλο Κόλο – Λα Καλέρα  
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Μονουμεντάλ», με την Κόλο Κόλο να ψάχνει το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην 3η θέση, την στιγμή πάντως που με νίκη η Ουνιόν Λα Καλέρα θα βρεθεί, έστω και οριακά, στην πρώτη επτάδα.

Να σημειωθεί, πως η πρωταθλήτρια αλλά και η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 7η θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται (15η και 16η). Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια οι περισσότερες νίκες και η καλύτερη επίθεση.   

Πολύτιμο 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην ουδέτερη έδρα της Ο΄ Χίγκινς για την τυπικά φιλοξενούμενη Κόλο Κόλο, μάλιστα με ανατροπή στο ματς με τη Μαγκαγιανές, το οποίο την έφερε, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, στην 3η θέση. Με νέα νίκη μάλιστα στο σημερινό ματς θα βρεθεί στο +5 από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Παλεστίνο, ενώ μπορεί να κυνηγήσει ακόμα και την 2η, αν η Ουατσιπάτο έχει απώλεια βαθμών λίγες ώρες νωρίτερα στην έδρα της Μαγκαγιάνες. Στον αντίποδα, στην 9η θέση η Ουνιόν Λα Καλέρα, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, ψάχνοντας τη νίκη έκπληξη κόντρα στην απερχόμενη, εκτός απροόπτου, πρωταθλήτρια Χιλής, με την οποία θα κάνει άλμα στην πρώτη επτάδα. Με ισοπαλία πάντως πολύ πιθανό να μείνει ικανοποιημένη, καθώς θα βρεθεί στο -1 τόσο από την 7η στον βαθμολογικό πίνακα Κατόλικα όσο και την 8η και ισόβαθμη της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Κόλο Κόλο, δύο για την Ουνιόν Λα Καλέρα και μία ισοπαλία, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μονουμεντάλ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την απρόβλεπτη Κόλο Κόλο, από την στιγμή που απέναντι υπάρχει η υπολογίσιμη και με βαθμολογικό κίνητρο Ουνιόν Λα Καλέρα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 582 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x