ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Superleague: Κηφισιά-Παναθηναϊκός

Superleague: Κηφισιά-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στην Καισαριανή, η Κηφισιά  κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό  θέλοντας να κάνει ζημιά μετά την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι, του Αναστασίου,  έμειναν στο 1-1  και κάπως έτσι μετράνε τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες,απο Βόλο και Ολυμπιακό  στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους,.  Δεν είναι εύκολη στο γκολ ,αλλά και στο να δέχεται γκολ στην άμυνα. Μετρά, συνολικά, 1-5-4  ενώ εντός είναι αήττητη (1-4-0).

Αγωνιστικά. και σ εσχέση με το 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ  επιστρέφουν οιΑλμπέρτο Μποτία, Αντώνης Παπασάββας και Ματέους Σάντος Κρισιούμα, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στον αγώνα με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε ο Λούκα Τσάπαν,αλλά και ο τραυματίας Ίλιαν Ίλιεφ.

Η αποστολή: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλμπέρτο Μποτία, Λοΐκ Λαντρ, Λούμορ Αγκμπενιένου, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Τζακ Ιπαλίμπο, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν.
Ο Παναθηναϊκός, απο την άλλη, κερδίζοντας την έφεση για τα γεγονότα με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι στο +4 απο τους “ερυθρόλευκουυς” αλλά σαφέστατα η ήττα, απέναντι στη Ρέν, για το Γιουρόπα τον πληγώνει.

Εκτός αποστολής είναι οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον,  Χουάνκαρ,αλλά και ο Αράο που είναι τιμωρημένος.

Μετά το τέλος της τελευταίας  προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα, που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς.
Προϊστορία: Δεν υπάρχει
Εκτίμηση: Η Κηφισιά προσέχει αμυντικά και έχει ένα κυνισμό επιθετικά. Από  την άλλη,  ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να λύνει τους γρίφους σε τέτοιες άμυνες..
ΠΡΟΤΑΣΗ: Σκόρερ Ιωαννίδης/2-3 τέρματα.
(Visited 476 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x