ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Superleague: Αστέρας -Ολυμπιακός

Superleague: Αστέρας -Ολυμπιακός
Spread the love

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερλιγκ.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται απο την επαγγελματική νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό , με 1-0.  Ηταν η πρώτη νίκη, μετά απο τρείς ήττες και μία ισοπαλία,  και με αυτό το τρίποντο η   ομάδα έφτασε τους 11 βαθμούς με μόλις μία νίκη -μία ισοπαλία και τρεις ήττες εντός έδρας. Αγωνιστικά,  ο μεσοεπιθετικός Μπαρτόλοείναι εκτός καθώς υπέστη ξανά θλάση ενώ  εκτός είναι και οι  οι Μουνάφο, Ζουκάνοβιτς, Σίτο και Καρμόνα.

Ο Ολυμπιακός έκανε υπερπροσπάθεια με την Γουέστ Χαμ αλλά λύγισε στο 75 χάνοντας με 1-0 για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα. Πλέον θα παίξει τα ρέστα του με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Στο Πρωτάθλημα είναι στο -4 μετά και την δεύτερη απόφαση ης επιτροπής εφέσεων ,από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό . Η συντριβή από τον ΠΑΟΚ ,με 2-4,  έφερε προβληματισμό.

Ο Μαρτίνεθ θα κάνει ροτέισον με Πορόζο-Καμαρά να είναι εκτός ο δεύτερος λόγω τιμωρίας. Λογικά Ντόη-Σολμπάκεν-Μασούρας -Γιόβετιτς θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.Με δίδυμο στη μεσαια γραμμή Εσε -Μασούρα, Ορτέγα-Ροντινέι στα άκρα.

Προϊστορία:  0-2-4 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια ,πέρσι 0-0.

Εκτίμηση: Αν και επιθετικός προπονητής ο Ράσταβατς η άμυνα είναι πλέον πρώτο μέλημα του έμπειρου Σέρβου απο τη στιγμή που η επίθεση δεν είναι το φόρτε της ομάδας φέτος. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός  θέλει τη νίκη  για να διασκεδάσει τις  εντυπώσεις και να μείνει  κοντά στον Παναθηναϊκό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 /2 

(Visited 468 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x