ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπορτίβο Κάλι – Ριονέγκρο       

Κολομβία: Ντεπορτίβο Κάλι – Ριονέγκρο       
Spread the love

Η 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, με τη Ντεπορτίβο Κάλι να φιλοξενεί την Ριονέγκρο στο πρώτο χρονικά ματς του 1ου ομίλου, λίγες ώρες πριν τη μονομαχία της Ντεπόρτες Τολίμα με την Τζούνιορ.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες που τερμάτισαν από την 1η ως και την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ. Δύο όμιλοι πλέον των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών σε διπλό τελικό για τον τίτλο. Η Ντεπορτίβο Κάλι, η Ριονέγκρο, η Ντεπόρτες Τολίμα και η Τζούνιορ αυτές που απαρτίζουν τον 1ο, ενώ τα χθεσινά αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στον 2ο, Ατλέτικο Νασιονάλ – Μιγιονάριος 0-1 και Αμέρικα Κάλι – Μεντεγίν 1-2.

Ισοπαλία με 1-1 στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα στην έδρα της αδιάφορης Τσικό, σε ένα ματς στο οποίο η Ντεπορτίβο Κάλι ισοφάρισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και «έκλεψε» ουσιαστικά την 8η θέση στην διαφορά τερμάτων από την ισόβαθμη της και 9η στον βαθμολογικό πίνακα Αλιάνσα Πετρολέρα. Στην αντίπερα όχθη, 1-0 στη Μοντερία σε βάρος της τοπικής και αδιάφορης βαθμολογικά Τζαγκουάρες, με την Ριονέγκρο να τερματίζει 1η και αήττητη στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα, έχοντας απολογισμό δώδεκα νίκες και οκτώ ισοπαλίες σε 20 συνολικά ματς.

Προϊστορία: Έξι νίκες για τη Ντεπορτίβο Κάλι, δύο για την Ριονέγκρο και τρεις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Τα πλέι οφ στην Κολομβία είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση σε σχέση με την κνονική διάρκεια του πρωταθλήματος και απόδειξη πως το Κλαουσούρα του 2022 το κατέκτησε η Περέιρα ενώ είχε τερματίσει 7η. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να πιστεύω, πως η Ριονέγκρο θα μείνει αλώβητη στο Κάλι και όχι μόνο θα διατηρήσει το εκπληκτικό της αήττητο, αλλά δεν θα πετάξει με το καλημέρα ότι έχτιζε στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα.

Εκτίμηση:  2X

(Visited 632 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x