ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup: Χόρσαμ- Μπάρνσλεϊ

FA Cup: Χόρσαμ- Μπάρνσλεϊ
Spread the love

Το όνειρο της ζει η άσημη Χόρσαμ η οποία αγωνίζεται σε μη επαγγελματική κατηγορία και πιο συγκεκριμένα στην 7η αλλά με το 3-3 που απέσπασε πριν από λίγες εβδομάδες στο Oakwell από την Μπάρνσλεϊ κέρδισε τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο γύρο του FA Cup.

Το μικρό της γηπεδάκι στο Camping World , χωρητικότητας 1980 θεατών, θα είναι ασφυκτικά γεμάτο απόψε αφού είναι χαρακτηριστικό πως η Χόρσαμ βρίσκεται στον 2ο γύρο του θεσμού μόλις για 2η φορά στα 142 χρόνια της ιστορίας της.

Στο αντίστοιχο πρώτο μεταξύ τους ματς βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 το “γύρισαν” προσωρινά σε 1-2 , βρέθηκαν να χάνουν εκ νέου με 3-2 και τελικά ο Τόμ Ρίτσαρντς ήταν αυτός που ισοφάρισε στο τελικό 3-3 εννέα λεπτά πριν από την λήξη για να χαρίσει στην ομάδα του τον αποψινό επαναληπτικό.

Στο πρωτάθλημα Isthmian League Premier Division βρίσκονται στην 10η θέση με συγκομιδή 19 βαθμών σε 11 αγώνες ενώ την περασμένη αγωνιστική υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις καθώς ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-0 από την Χάσταγκ Γιουνάιτεντ που είναι μια θέση πιο πάνω τους στην βαθμολογία.

Οι Tykes προέρχονται και αυτοί από ήττα αφού ηττήθηκαν με 3-0 στο Pride Park από τα “κριάρια” της Ντέρμπι Κάουντι για το πρωτάθλημα της League 1.

Νωρίτερα η ομάδα του Νιλ Κόλινς αριθμούσε και εκείνη , όπως η αποψινή της αντίπαλος, ένα θετικό σερί πέντε αγώνων δίχως ήττα αλλά και πάλι δεν έπεσε από την πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Ομάδα που σκοράρει με ευκολία αλλά έχει αμυντικά θέματα αφού είναι χαρακτηριστικό πως έχει δεχτεί δυο γκολ σε καθένα από τα τρία τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία : Το 3-3 του πρώτου αγώνα είναι το μοναδικό παιχνίδι στην μεταξύ τους παράδοση.

* Όπως συμβαίνει συντριπτικά σε τέτοιες περιπτώσεις το φαβορί διορθώνει τα κακώς κείμενα του πρώτου αγώνα στον επαναληπτικό. Ωστόσο επειδή οι γηπεδούχοι θα έχουν και τον ενθουσιασμό της εξέδρας θα αγοράσω το combo του 2ιπλου με το Goal σε απόδοση 2,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Goal

(Visited 219 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x