ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Πλάσα Κολόνια – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο

Ουρουγουάη: Πλάσα Κολόνια – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με την Πλάσα Κολόνια ουραγό στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, την στιγμή που η πρωτοπόρος Λίβερπουλ Μοντεβιδέο θα προσπαθήσει να διατηρήσει ή και να αυξήσει το +4 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Πενιαρόλ.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τριάδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 6η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός επίσης για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Δραματικό σε εξέλιξη 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Τόρκε, στο οποίο η Πλάσα Κολόνια μείωσε αρχικά στο ογδόντα και ισοφάρισε ακολούθως στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων και στο οποίο το τελικό αποτέλεσμα έσπρωξε στο γκρεμό ουσιαστικά τις δύο αντιπάλους. Στην άλλη πλευρά, 3-0 για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο φιλοξενώντας την Σέρο Λάργκο, στο οποίο η πρωτοπόρος του Κλαουσούρα «καθάρισε» ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο όπου και διαμόρφωσε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Πλάσα Κολόνια, τρεις για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και ισάριθμες ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλμπέρτο Σουπίσι».

Έξι αγωνιστικές για το φινάλε, με την ουραγό της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, Πλάσα Κολόνια, να ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Το momentum ξεκάθαρα με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, η οποία αν είναι προσεκτική, θα πάρει εύκολα ή δύσκολα το «διπλό».

Εκτίμηση:  2

(Visited 846 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x