ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σκωτία 1: Κόουβ Ρέιντζερς – Μοντρόουζ

Σκωτία 1: Κόουβ Ρέιντζερς – Μοντρόουζ
Spread the love

Ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που δείχνουν ότι μπορούν να παλέψουν να μπουν στο γκρουπ της ανόδου

Η Κόουβ είναι την δεδομένη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία ακόμα και από την πρώτη Φόλκερκ

Μετρά 4 σερί νίκες ενώ στο τελευταίο ματς νίκησε την Κέλτι Χαρτς εκτός έδρας με 1-0 και την προσπέρασε στην βαθμολοφία . Έτσι είναι τώρα στην 3η θέση με 19 βαθμούς όσους έχει και η αντίπαλός της

Έχει 5 νίκες – 4 ισοπαλίες και 3 ήττες ενώ πριν πέντα αγωνιστικές βρισκόταν στην επικίνδυνη ζώνη . Έχει επίσης πετύχει 18 γκολ και έχει δεχθεί 14.

Από την άλλη η Μοντρόουζ ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με την Άναν με 1-1 και έχει και αυτή τους ίδιους βαθμούς αλλά είναι στην 4η θέση με 22 γκολ υπέρ και 20 κατά Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία αλλά και την τρίτη χειρότερη άμυνα .

Μετρά 6 νίκες – μία ισοπαλία και 5 ήττες .

Στην παράδοση του ματς και στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους ματς η Μοντρόουζ νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Κόουβ για το κύπελλο τον Σεπτέμβριο . Πέρυσι όμως η Κόουβ νίκησε για το πρωτάθλημα στην έδρα της Μοντρόουζ με 3-0 ενώ η πιο πρόσφατη ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς ήταν το 2021 με 0-0

Θα πάμε με το γκολ – γκολ κυρίως λόγω της βελτίωσης της Κόουβ μιας και η Μοντρόουζ δέχεται αλλά και πετυχαίνει σχετικά εύκολα το γκολ .

Πρόταση : γκολ – γκολ

(Visited 226 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x