ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά EURO 2024: Ισραήλ – Ελβετία (9ος όμιλος )

Προκριματικά EURO 2024: Ισραήλ – Ελβετία (9ος όμιλος )
Spread the love

Ένα ματς το οποίο θα γίνει στην Ουγγαρία λόγω του πολέμου με το Ισραήλ πλέον να έχει χάσει περίπου όλες τις ελπίδες για την πρόκριση.

Στο τελευταίο ματς στο Κόσοβο το Ισραήλ ηττήθηκε με 1-0 και πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να πάρει την πρόκριση αφού έχει 11 βαθμούς και απέχει 4 βαθμούς από την αντίπαλό του Ελβετία με την οποία έχει τους ίδιους αγώνες και 5 βαθμούς από την Ρουμανία που είναι στην πρώτη θέση του ομίλου αλλά έχει ένα ματς παραπάνω.

Το Ισραήλ έχασε στο ματς με την Ελβετία εκτός με 3-0 και ακόμα και στην ισοβαθμία θα έχει πρόβλημα αν δεν καλύψει αυτή την διαφορά . Έχει συνολικά 3 νίκες – 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ έχει πετύχει 7 γκολ και έχει δεχθεί 8. Τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα, η οποία δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό καθώς δεν έκανε προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη η Ελβετία δεν κατάφερε να νικήσει στο τελευταιο της ματς την Λευκορωσία έμεινε στο 3-3 ( αν είχε νικήσει τώρα θα είχε εξασφαλίσει την πρόκριση). Μετρά στον όμιλο 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και ακόμα δεν έχει ηττηθεί.

Έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου αφού έχει πετύχει 20 γκολ ενώ έχει δεχθεί 8.

Στην παράδοση του ματς και εκτός του πρώτου ματς αυτής της φάσης που νίκησε η Ελβετία με 3-0 οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 4 φορές και όλα τα ματς έληξαν ισόπαλα μία φορά με 1-1 – δύο φορές με 2-2 και μία φορά με 0-0

Θα πάμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες αφού η Ελβετία επιβάλλει τον ρυθμό .

Πρόταση : γκολ – γκολ 

(Visited 275 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x