ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Λα Λους  

Ουρουγουάη: Μπόστον Ρίβερ – Λα Λους  
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Πάρκε Αρτίγκας», με τη Μπόστον Ρίβερ να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην πρώτη εξάδα της συνολικής βαθμολογίας και σε τροχιά Κόπα Σουνταμερικάνα, την στιγμή που η Λα Λους, με πέντε αγωνιστικές για το φινάλε του Κλαουσούρα, παίζει τα ρέστα της για την παραμονή.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τριάδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 6η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός επίσης για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών για τη Μπόστον Ρίβερ, μετά και το 2-0 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Γουόντερερς και αλλαγή στόχων, καθώς ανέβηκε απρόσμενα στην συνολική βαθμολογία και στοχεύει πλέον στην πρώτη εξάδα, αν λίγες ώρες νωρίτερα η Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο δεν έχει επικρατήσει της Φένιξ. Στην άλλη πλευρά, με την πλάτη στον τοίχο πλέον η Λα Λους, μετά το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Σέρο, το οποίο ήταν πραγματική «μαχαιριά» από την στιγμή που πέταξε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο της με ένα αντίπαλο στα κυβικά της και το οποίο την διατήρησε στην επικίνδυνη ζώνη.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-0 για τη Μπόστον Ρίβερ το 2022, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Λα Λους.

Το εντός 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Σέρο, έδειξε τις αδυναμίες της Λα Λους, η οποία θα πρέπει να ξεπεράσει το ταβάνι της, συν φυσικά απώλειες βαθμών άλλων ομάδων, για να καταφέρει να σώσει την κατηγορία. Σε καλή κατάσταση στην τελική ευθεία του Κλαουσούρα η Μπόστον Ρίβερ, έχει κάθε λόγο να αξιώνει την έξοδο της στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 763 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x