ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Εuro 2024: Βουλγαρία – Ουγγαρία (7ος ομιλος)

Προκριματικά Εuro 2024: Βουλγαρία – Ουγγαρία  (7ος ομιλος)
Spread the love

Χωρίς νίκη ακόμα στο γκρουπ η ουραγός Βουλγαρία υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών «Βασίλ Λέφσκι» της Σόφιας την πρωτοπόρο Ουγγαρία που βρίσκεται με το … ένα πόδι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος…

Σε φάση …ανακατατάξεων η Βουλγαρία που έχει κάνει μία κάκιστη σειρά προκριματικών και παραμένει ουραγός στον 7ο όμιλο αλλά το κυριότερο χωρίς νίκη ακόμα (0-2-4 στα προκριματικα και 0-3-7 απο την τελευταια νικη)! Ποτέ ως τώρα στην ιστορία της εθνικής ομάδας δεν τελείωσε προκριματική σειρά χωρίς καμία νικη.

Και η κοινή γνωμη και οι Βουλγαροι φίλαθλοι είναι …έξαλλοι με τους χειρισμους της ομοσπονδίας και ζητουν την παραίτητη του προέδρου Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, παλιού τερματοφύλακα της εθνικής και μάλιστα αρχηγου της οταν η Βουλγαρία είχε κερδίσει την μέγιστη διακριση της ιστορίας της (4η θεση στο μουντιαλ των ΗΠΑ το ‘94). Αυτος ειναι και ο λογος που η αποψινη αναμετρηση δεν θα έχει κοσμο αλλα παράλληλα θα υπαρχει ισχυρή αστυνομικη δυναμη!

Τελευταιο της ματς ήταν η φιλική ήττα 2-0 στα Τίρανα από την Αλβανία οπου δεχτηκε τα γκολ στα τελευταια λεπτά καθε ημιχρόνου. Ολα αυτα είχαν συνέπεια την απομάκρυνση του Σέρβου Κρστάιτς και την πρόσληψη του άλλοτε άσου της ΑΕΚ Ίλιαν Ίλιεφ που παράλληλα κοουτσάρει και την Τσέρνο Μόρε.

Τον περασμένο Οκτώβριο ηττήθηκε εντος εδρας με 2-0 από τη Λιθουανία, ενώ νωρίτερα είχε χάσει με 2-1 στο Μαυροβούνιο. Πέραν του χαφ Αντριαν Κράεφ (αποβληθηκε με τη Λιθουανια) της Λεφσκι δεν υπάρχει άλλη απουσία για τους γηπεδουχους που εχουν διασθεσιμους τους Ντεσποτοφ (ΠΑΟΚ), Ιλιεφ Jr (γιος του κοουτς, παιζει στη Κηφισια).

Απο την άλλη μεριά, τα δεδομένα για την Ουγαρία του Ιταλου προπονητή του Μάρκο Ρόσι ειναι …εκ διαμετρου αντιθετα! Είναι πρωτοπορος στον ομιλο (4-2-0). Εχει δεχτεί μόλις τέσσερς γκολ στα έξι ματς προκριματικων που έχει δώσει στο γκρουπ. Ερχεται από την ισοπαλία στη Λιθουανία με 2-2 οπου εχανε 2-0 στην αναπαυλα! Λιγες ημέρες πριν ειχε επικρατήσει με 2-1 απεναντι στη Σερβία εντός έδρας.

Η Ουγγαρία στο αποψινο ματς αλλά και την τελευταία αγωνιστική (φιλοξενεί τη Κυριακη την εθνική Μαυροβουνίου) δεν θα έχει τον πολύ καλό φορ της Φερεντσβάρος Μπαρναμπάς Βάργκα και λογικα τον στράικερ της Φράιμπουργκ Ρόλαντ Σάλαϊ (παρόλα αυτά ακολουθησε την αποστολη) καθώς και οι δύο είναι τραυματίες όπως και τον στόπερ της Φεχερβαρ Ατίλα Φιόλα.

Για άλλη μια φορά είναι εκτος και ο κεντρικος αμυντικός της Λειψίας Ουιλι Ορμπαν ενώ ο συμπαικτης του στη Γερμανική ομάδα γκολκίπερ Πέτερ Γκούλασι ειναι αμφιβολος. Δεν κληθηκε ουτε ο Κλεϊνχεϊσλερ του Παναθηναϊκού

Bulgaria: Dyulgerov; Dimitrov, Antov, Petrov; Popov, Gruev, Chochev, Turitsov; Despodov, Borukov, Delev

Hungary: Dibusz; Balogh, Lang, Szalai; Nego, Nagy, Styles, Kerkez; Csoboth, Szoboszlai; Nemeth

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (πιο ήρεμη και συγκεντρωμένη η Ουγγαρία, αδιάφορη βαθμολογικά η Βουλγαρία και το το κλίμα …μπαρούτι) Στη Betsson το βρίσκουμε στο 1.72

(Visited 312 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x