ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά EURO 2024: Κύπρος – Ισπανία (1ος όμιλος )

Προκριματικά EURO 2024: Κύπρος – Ισπανία (1ος όμιλος )
Spread the love

Ματς μεταξύ της πρώτης Ισπανίας με την σίγουρα τελευταία Κύπρο του πρώτου προκριματικού ομίλου

Πέραν των 10 χιλιάδων έκλεισαν θέση για το παιχνίδι αυτό, αφού εξαντλήθηκαν και τα πολύ λίγα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το βόρειο πέταλο. Στο παιχνίδι έκλεισαν θέση και 200 Ισπανοί στη Λεμεσό και το στάδιο Αλφαμέγα, παιχνίδι που θ’ αρχίσει στις 19:00. Μάλιστα έχει να παίξει 20 χρόνια στη Λεμεσό.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε στις προηγούμενες αναμετρήσεις πως δεν του βγήκε το πλάνο και αποτελεί ερωτηματικό αν αυτή τη φορά θα προβεί σε αλλαγές.

Μάλιστα αυτοί που παίζουν εκτός Κύπρου και κλήθηκαν είναι :

ΟΦΗ: Αντρέας Καρώ 

Πανσερραϊκός: Κώστας Πηλέας

Como 1907 S.r.l.: Νικόλας Ιωάννου 

Peterborough United F.C.: Έκτωρ Κυπριανού

R. Charleroi SC: Στέλιος Ανδρέου

Servette FC: Ζοέλ Μολ

St Mirren FC: Αλεξάντερ Γκόγκιτς 

U.S. Salernitana 1919 S.r.l.: Γρηγόρης Κάστανος

Standard De Liege: Κωνσταντίνος Λαϊφης

ΑΙΚ: Ιωάννης Πίττας

Βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι η Κύπρος μετά από 7 αγώνες δεν έχει ούτε ένα βαθμό στον όμιλο και έχει βάλει μόλις δύο γκολ ενώ έχει δεχθεί 25. Στον τελευταίο αγώνα έχασε με 4-0 από την Γεωργία ενώ στην Ισπανία είχε ηττηθεί με 6-0

Από την άλλη ο Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε που έχει μόλις μία ήττα αυτή από την Σκωτία με 2-0 εκτός έδρας αλλά την νίκησε με 2-0 εντός και βρίσκεται μαζί της στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων .

Θέλει για λόγους γοήτρου την πρωτιά και αν στα δύο ματς που απομένουν νικήσουν και οι δύο ομάδες τότε η Σκωτία πρέπει να καλύψει μία διαφορά 7 γκολ που έχει λιγότερα από τους Ισπανούς για να πάρουν αυτοί την πρώτη θέση .

Στην παράδοση του ματς η Κύπρος έχει νικήσει την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2000 όταν το 1998 επικράτησε με 3-2 . Βέβαια τις υπόλοιπες φορές ηττήθηκε το 1999 με 8-0 – το 1995 με 6-0 – το 1994 με 2-1 και πριν από δύο μήνες με 6-0

Πρόταση : Over

(Visited 158 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x