ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Euro2024: Δανία- Σλοβενία ( 8ος όμιλος)

Προκριματικά Euro2024:  Δανία- Σλοβενία ( 8ος όμιλος)
Spread the love

Η Δανία και η Σλοβενία έρχονται απόψε αντιμέτωπες στο Parken στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου αφού αμφότερες ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με το συγκρότημα του Ματίας Κεκ να υπερτερεί στην διαφορά τερμάτων.

Οι Σκανδιναβοί τα χρειάστηκαν για να κερδίσουν το Σαν Μαρίνο με 2-1 ενώ νωρίτερα είχαν χρειαστεί το VAR για να επικρατήσουν της Βόρειας Ιρλανδίας και ένα γκολ στα χασομέρια για να κερδίσουν την Φιλανδία.

Ωστόσο έστω και έτσι έχουν μαζέψει 19 βαθμούς σε 8 αγώνες κάτι που σημαίνει πως χρειάζονται μια νίκη στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια , απόψε με την Σλοβενία εντός ή την τελευταία αγωνιστική στο Μπέλφαστ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Σημαντικές οι απουσίες των: Κίερ, Έρικσεν και Χόιλουντ.

Οι Σλοβένοι επίσης χρειάζονται μια νίκη στα δυο εναπομείναντα ματς για να πάρουν την πρόκριση στα τελικά στα γήπεδα της Γερμανίας.

Όμως συγκριτικά με τους Δανούς αλλά κυρίως το Καζακστάν παίζουν με την πλάτη στον τοίχο γιατί δεν έχουν εγγυημένη θέση στα πλέι-οφ του Nations League εάν δεν τα καταφέρουν στον όμιλο.

Προέρχονται από “καρέ” νικών και εκ των οποίων το εύκολο εντός έδρας 3-0 απέναντι στην Φιλανδία και το θαρραλέο 1-0 εκτός έδρας επί της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η ομάδα του Κεκ έχει επίσης ηττηθεί μόλις μια φορά σε 14 αγώνες και επίσης όπως και η αποψινή της αντίπαλος τρέχει ένα αήττητο από τον περσινό Ιούνιο.

Προϊστορία: Συντριπτικά υπέρ της Δανίας η μεταξύ τους παράδοση αφού σε 10 αγώνες η Δανία έχει κερδίσει στα μισά και έχει ηττηθεί μόλις σε ένα. Το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 στην Λιουμπλιάνα.

* Παραδοσιακά δυνατοί στην έδρα τους έχουν να χάσουν μπροστά στο κοινό τους από τον Ιούνιο του 2022 και αήττητοι στα τελευταία έξι παιχνίδια τους εκ των οποίων οι πέντε είναι νίκες στον όμιλο οι Δανοί. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλό momentum αλλά εκτός δεν πείθουν ιδιαίτερα. Σε combo εδώ η επιλογή μου στο 1Χ με Over 1,5 στο 1,60.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 1,5

(Visited 339 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x