ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Δυό ματς απο την πετσοκομμένη Λιγκ 1 με ένα φαβορί και μία βόμβα

Στιβενέιτζ-Λινκολν

Τέσσερα παιχνίδια αήττητη η Στιβενέιτζ με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες και μάλιστα εντυπωσιακές απέναντι σε Ντέρμπι(3-1) και Γουίκομπ(0-1).  Είναι μέσα στα μπαράζ ανόδου  με 29 βαθμούς  έχοντας 3-4-1 εντός έδρας, κάτι που της έχει στερήσει την ευκαιρία να είναι πιο ψηλά.  Στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της κέρδισε με 5-2 τους μικρούς της Πάλας για το Λιγκ Τρόφι.

Η Λίνκολν, από την άλλη, είναι τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1) ,όλα στο under. Πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-1 με τη Βέιλ. Είναι 9η και  -4 απο την έκτη προνομιούχο θέση ενώ  στερείται ισορροπίας στις γραμμές ειδικά στη επίθεση όπου έχει 20 γκολ υπερ και είναι η χειρότερη στην πρώτη δεκάδα. Εκτός έχει 2-3-3.

Προϊστορία: Το 18-19 ,η Λίνκολν έκανε διπλό(0-1)

Εκτίμηση: Αν και τα σημεία είναι του φόβου ,θα επιλέξω τον άσο σε συνδυασμό με τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/over 2.5

 

Mπλάκπουλ-Σριούσμπερι

Σε κακή κατάσταση η Μπλακπουλ που είναι χωρίς νίκη στα τελευταία τρία ματς . Εχασε από Πιτερμπορο και Μπόλτον, ενω έφερε 3-3 ,εκτός , με τη Φλιτγουντ.  Διασκοπή στα άσχημα αποτελέσματα ήταν η νίκη επί της Μόρκαμπ με 2-1 στο Λιγκ Τρόφι. Eντός έδρας έχει 5-2-2.

Η Σριούσμπερι,από την άλλη, μετά απο τρεις ήττρς και ΚΑΚΙΣΤΕΣ εμφανίσεις  επικράτησε 3-2 της Ρέντιγκ και έφτασε  τους 20 πόντους . Εκτός έδρας έχει 1-1-6 με τέρματα 2-14. Εχει ,ωστόσο, τρομερή παράδοση με δύο σερί διπλά και μία ισοπαλία στα πρόσφατα παιχνίδια τους.

Προιστορία Δύο διπλά με 0-1 και ένα 0-0 το 18-19

Εκτίμηση:  Ενα ματς περίεργο.  Περιμένω λίγα γκολ και βάσει αγωνιστικής κατάστασης θα κοντράρω τον άσο .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2

(Visited 666 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x