ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Μποταφόγκο ΣΠ    

Βραζιλία Β΄: Κρισιούμα – Μποταφόγκο ΣΠ    
Spread the love

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας και μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο ματς στο «Εριμπερτο Ούλσε», με την Κρισιούμα να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό, ανάλογα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, να της εξασφαλίσει την άνοδο.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες της πρώτης τετράδας πανηγυρίζουν την άνοδο, ενώ υποβιβασμός για τις τέσσερις τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι ο μεγαλύτερος αριθμός νικών και στην συνέχεια η διαφορά τερμάτων και η καλύτερη επίθεση.

Πολύτιμο 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην Καμπίνας με την τοπική Γκουαρανί, με το αποτέλεσμα αυτό να διατηρεί την Κρισιούμα στην 2η θέση και να είναι ουσιαστικά, όσο υπερβολικό και αν ακουστεί, μισή άνοδος. Ισόβαθμη πλέον με την Ζουβεντούδε και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και στο +1 από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα Σπορτ Ρεσίφε, υπερτερώντας όμως λόγω του ότι έχει μεγαλύτερο αριθμό νικών. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην Καμπίνας, με την Κρισιούμα μπροστά στο σκορ με ένα κοντινό πλασέ του Αρίλσον στο δέκατο πέμπτο λεπτό, με το 1-1 για την Γκουαρανί στο εβδομήντα πέντε. Με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο αν δεν κερδίσει η Σπορτ Ρεσίφε στην έδρα της πρωτοπόρου αλλά αδιάφορης πλέον Βιτόρια, ενώ κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι «αυτοκτονία», σημειώνοντας, πως την τελευταία αγωνιστική θα δοκιμαστεί εκτός με τη Νοβοριζοντίνο. Στην αντίπερα όχθη, 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο Σαπεκό από την τοπική Σαπεκοένσε, με τη Μποταφόγκο ΣΠ το τελευταίο διάστημα εντελώς αδιάφορη.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για την Κρισιούμα το 2019, ενώ 0-0 το 2021, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο ΣΠ.

Απόλυτα λογική τιμή η χαμηλή τιμή που συνοδεύει την Κρισιούμα, η οποία με τρίποντο «αγκαλιάζει» εκτός απροόπτου την άνοδο. Σε αντίθετη περίπτωση, οι τρεις νίκες και το πολύτιμο 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Γκουαρανί στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές, θα πάνε αυτόματα στα σκουπίδια.

Εκτίμηση:  1

(Visited 752 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x