ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τζούνιορ – Ντεπορτίβο Κάλι  

Κολομβία: Τζούνιορ – Ντεπορτίβο Κάλι  
Spread the love

Η 2η εκ των τριών αγωνιστικών του 1ου ομίλου των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κλαουσούρα, με την Τζούνιορ και τη Ντεπορτίβο Κάλι να είναι με το καλημέρα με την πλάτη στον τοίχο, μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας.

Να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δημιούργησαν δύο ομίλους στα πλέι οφ, με τις νικήτριες αυτών να είναι και το ζευγάρι του τελικού. Τον 1ο όμιλο απαρτίζουν η Ντεπόρτες Τολίμα, η Ριονέγκρο, η Ντεπορτίβο Κάλι και η Τζούνιορ και τον 2ο η Μεντεγίν, η πρωταθλήτρια Μιγιονάριος, η Αμέρικα Κάλι και η Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ήττα με 1-3 στην πρεμιέρα των πλέι οφ στην έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα, με την Τζούνιορ πάντως να διατηρεί ελπίδες πρόκρισης, έστω και λιγοστές, αρκεί να κερδίσει τα δύο ματς που έχει στην έδρα της, με τη Ντεπορτίβο Κάλι και την Ριονέγκρο και να μην επικρατήσει σε κανένα από τα δικά της η Ντεπόρτες Τολίμα. Πίσω στο σκορ στο ματς στην έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα στο τριάντα εννέα, με παίκτη λιγότερο στο σαράντα πέντε, με την σεμνή τελετή να παίρνει ουσιαστικά τέλος με το 0-2 του πεντηκοστού τρίτο λεπτού. Το τρίτο τέρμα ακολούθως για τη Ντεπόρτες Τολίμα στο ογδόντα, με την Τζούνιορ πάντως να βρίσκει το κουράγιο να πετύχει το γκολ της τιμής με πέναλτι του Ροντρίγκες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στον αντίποδα, οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως αυτό προήλθε, το 1-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Ριονέγκρο, καθώς αναγκάζει τη Ντεπορτίβο Κάλι να πετύχει δύο εκτός έδρας νίκες, όχι μόνο στη Μπαρανκίγια με την Τζούνιορ, αλλά και στο φινάλε των πλέι οφ στην έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς με την Ριονέγκρο, η οποία είχε ένα οριζόντιο δοκάρι λίγο πριν η Ντεπορτίβο Κάλι ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Σαντοβάλ στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό. Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» πάντως η Ριονέγκρο, η οποία ισοφάρισε μετά από μία φάση διαρκείας στην περιοχή της Ντεπόρτες Τολίμα στο ένατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Δέκα νίκες για την Τζούνιορ, μία για τη Ντεπορτίβο Κάλι και τρεις ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπαρανκίγια, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και την καλή σχετικά προϊστορία που έχει η Τζούνιορ την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Κάλι.

Εκτίμηση:  1

(Visited 655 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x