ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μιγιονάριος – Αμέρικα Κάλι  

Κολομβία: Μιγιονάριος – Αμέρικα Κάλι  
Spread the love

Στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά το πρώτο χρονικά ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ του 2ου ομίλου, με την πρωταθλήτρια Μιγιονάριος να φιλοξενεί την Αμέρικα Κάλι, ψάχνοντας το δεύτερο της τρίποντο, μετά το σπουδαίο 1-0 της πρεμιέρας στο Μεντεγίν σε βάρος της Ατλέτικο Νασιονάλ.

Να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δημιούργησαν δύο ομίλους στα πλέι οφ, με τις νικήτριες αυτών να είναι και το ζευγάρι του τελικού. Τον 1ο όμιλο απαρτίζουν η Ντεπόρτες Τολίμα, η Ριονέγκρο, η Ντεπορτίβο Κάλι και η Τζούνιορ και τον 2ο η Μεντεγίν, η πρωταθλήτρια Μιγιονάριος, η Αμέρικα Κάλι και η Ατλέτικο Νασιονάλ.

Δύο συνεχόμενα ντέρμπι με την Ατλέτικο Νασιονάλ για τη Μιγιονάριος, με την πρωταθλήτρια Κολομβίας να επικρατεί 1-0 στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο Μεντεγίν της σπουδαίας αντιπάλου της, ενώ 1-1 ακολούθως στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, στον πρώτο μεταξύ τους τελικό του κυπέλλου. Στην αντίπερα όχθη, 1-2 στην πρεμιέρα των πλέι οφ φιλοξενώντας τη Μεντεγίν, σε ένα ματς στο οποίο η Αμέρικα Κάλι βρέθηκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ (7΄) και στο οποίο όμως είδε την αντίπαλο της να πραγματοποιεί την ανατροπή με δύο πέναλτι στο εικοστό και το εικοστό τρίτο λεπτό. Πιο απειλητική πάντως στην συνέχεια η Αμέρικα Κάλι, σταματώντας όμως πάντως στον γκολκίπερ της Μεντεγίν, Χοσέ Τσουνγκά.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για τη Μιγιονάριος, δύο για την Αμέρικα Κάλι και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά.

Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα για τη Μιγιονάριος, καθώς έρχεται από δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Νασιονάλ, ενώ ακολουθεί και ο δεύτερος τελικός του κυπέλλου στο Μεντεγίν. Παρ’ όλα αυτά, η πρωταθλήτρια Κολομβίας έχει βάθος να ανταπεξέλθει, στην προσπάθεια της να διατηρήσει τα κεκτημένα και να κάνει το δεύτερο της συνεχόμενο νταμπλ.

Εκτίμηση:  1

(Visited 702 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x