ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Ράσινγκ

Ουρουγουάη: Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Ράσινγκ
Spread the love

Πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Κλαουσούρα και σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Μπελβεντέρε» του Μοντεβιδέο, με τη Λίβερπουλ να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην 1η θέση, την στιγμή που η Ράσινγκ προσπαθεί να «κλέψει» ένα εκ των εισιτηρίων που οδηγούν, μέσω της συνολικής βαθμολογίας, στο Σουνταμερικάνα.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τριάδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 6η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός επίσης για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της υποβιβασμένης ουσιαστικά Πλάσα Κολόνια, με θετικό πάντως για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο πως είχαν απώλειες βαθμών και οι διώκτες της και διατηρήθηκε το +4 από την Πενιαρόλ και το +5 από τη Ντεφενσόρ. Υπάρχει πάντα όμως και ένα αλλά ή αν προτιμάτε ένα ψεγάδι, με αυτό να είναι πως θα μπορούσε να είχε προσπεράσει την Πενιαρόλ στην συνολική βαθμολογία. Στην άλλη πλευρά, 1-0 φιλοξενώντας την Τόρκε, με την Ράσινγκ να είναι μία από τις κερδισμένες της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς συνάρτηση των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, βρέθηκε απρόσμενα στο -2 στην συνολική βαθμολογία από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και τρεις ισοπαλίες, σε επτά ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Ράσινγκ.

Καμία ομάδα δεν χαρίζει στην Ουρουγουάη, καθώς όλες έχουν κίνητρο, άλλες μικρότερο και άλλες μεγαλύτερο στην συνολική βαθμολογία και η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο δεν θα έχει συνέχεια την τύχη να προσπερνάει αναίμακτα απώλειες βαθμών. Κάτι που έγινε με το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Πλάσα Κολόνια, όπου είχαν απώλειες βαθμών στην συνέχεια τόσο η Πενιαρόλ όσο και η Ντεφενσόρ. Διπλός επιπλέον ο στόχος της, καθώς δεν είναι μόνο το Κλαουσούρα αλλά και η 1η θέση στην συνολική βαθμολογία για να έχει περισσότερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.201 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x