ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Σέρο – Λίβερπουλ  Μοντεβιδέο

Ουρουγουάη: Σέρο – Λίβερπουλ  Μοντεβιδέο
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος Κλαουσούρα και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Λουίς Τρόκολι» του Μοντεβιδέο, με την Σέρο να θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνης της συνολικής βαθμολογίας και τη Λίβερπουλ να διατηρηθεί στην 1η θέση.

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τριάδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 6η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός επίσης για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας.

Ένας βαθμός για την Σέρο στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με θετικό πάντως πως παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στην συνολική βαθμολογία, παρά το 1-1 αρχικά φιλοξενώντας τη Ντεφενσόρ και το 0-1 της περασμένης εβδομάδας ως τυπικά φιλοξενούμενη στο «Καμπεόν Ντελ Σίγλο» από την Τόρκε. Στον αντίποδα, οδυνηρό 2-3 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ράσινγκ, σε ένα ματς στο οποίο η Λίβερπουλ κατάφερε να μην πάρει ούτε βαθμό ενώ ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ μέχρι το εβδομηκοστό έβδομο λεπτό, δίνοντας φυσικά δικαιώματα. Στο -2 πλέον η 2η στον βαθμολογικό πίνακα Ντεφενσόρ, με τη Λίβερπουλ μάλιστα να χάνει την ευκαιρία να περάσει στην συνολική βαθμολογία στην κορυφή την Πενιαρόλ.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Σέρο, δύο για τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο και τρεις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λουίς Τρόκολι».

Με βαθμολογικό κίνητρο η Σέρο, αλλά ταυτόχρονα και ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι, με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο να μην έχει περιθώριο νέου λάθους, καθώς η Ντεφενσόρ είναι σε απόσταση βολής και δεν θα της το συγχωρήσει.

Εκτίμηση:  2

(Visited 889 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x