ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολωνία – Μπάγερν

Κολωνία – Μπάγερν
Spread the love

Ουραγός εναντίον πρωταθλητή” ειναι η αναμετρηση που ανοίξει την αυλαία στη 13η αγωνιστική στρη Μπουνλτεσκιγκα και να δουμε για ποιον θα αποδειχθεί …γρουσούζικη!

Κακή σεζόν η φετινή για την Κολωνία. Οι “τράγοι” με μια μόλις νίκη στις 11 πρωτες αγωνιστικές βρίσκονται στην τελευταία θεση του πίνακα μαζι με τη “νεοφώτιστη” Ουνιον Βερολινου. Τουλαχσιυν τελευταία και συγκεκριμενα πριν τη διακοπή έδειξε λιγο πιο μαχητική (ισοπαλία 1-1 με Αουγκσμπουργκ εντος και ιδιο σκορ εκτος εδρας με τη Μποχουμ με τον Νταβι Ζελκε να ισοφαρίσει στις αρχες του β’ μερους. Χωρις ιδιαιτερα αγωνιστικα προβληματα.

Από την άλλη η Μπάγερν έχει έναν …καυτό Χάρι Κέιν πο στην πρώτη του σεζον στους Βαυαρους κάνει τρομερή χρονιά εχοντας ως τωρα 17 γκολ και 3 ασιστ στο πρωταθλημα στις 11 πρωτες αγωνιστικες! Δύο απο αυτά στην προηγουμενη αγωνιστική με το νικηφορο 4-2 απεναντι στη Χέιντενχαϊμ.

Ζορίστηκε στο δευτερο ημιχρονο οπου απο 2-0 μπροστά, ισοφαρίστηκε σε 2-2 αλλά καθάρισε τη νίκη στο τελευταιο 20λεπτο. Τρίτο σερι ματς που σημειώνει τέσσερα η περισσοτερα γκολ στο πρωτάθλημα και πεμπτο σερι που σκοράρει τρία ή παραπανω. Εκτός οι Μουζιάλα και Ματάις Ντε Λιχτ για τον Τομας Τουχελ

FC Koln:Schwabe; Carstensen, Hubers, Chabot, Heintz; Martel, Huseinbasic; Thielmann, Ljubicic, Kainz; Selke

Bayern Munich:Neuer; Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies; Goretzka, Kimmich; Sane, Muller, Coman; Kane

ΠΡΟΤΑΣΗ: OVER 3.5 (1.88 στη Βetsson)

(Visited 231 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x