ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

A΄ Γαλλίας: Παρί- Μονακό

A΄ Γαλλίας: Παρί- Μονακό
Spread the love

Στο Parc des Princes απόψε η Παρί θα έχει την ευκαιρία να επεκτείνει το αήττητο σερί της στα οχτώ παιχνίδια και να κερδίσει την Μονακό έτσι ώστε να αποσπαστεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Παριζιάνοι προέρχονται από το εύκολο 3-0 στην έδρα της Ρεμς την περασμένη αγωνιστική πριν την διακοπή με αποτέλεσμα να επεκτείνουν το ρεκόρ τους σε 7-1-0 εντός των τειχών έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος αριθμεί 13 γκολ σε 11 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα!

Στην κατηγορία φαίνεται πως έχει βρει για τα καλά τα πατήματα της η ομάδα του Λουίς Ενρίκε αφού ενώ αρχικά πέταξε βαθμούς στα 4/7 πρώτα παιχνίδια της στην συνέχεια πάτησε γκάζι κερδίζοντας τα πέντε επόμενα διαδοχικά σκοράροντας μάλιστα 3 γκολ σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως τα τρία από στο καρέ των πιο πρόσφατων επιτυχιών τους έχουν κερδίσει με ακριβές σκορ: 3-0.

Η Μονακό είναι ψηλά στην βαθμολογία ούσα 3η αλλά παρά το γεγονός πως μέσα στο Πριγκιπάτο συνήθως κερδίζει με συνέπεια και σχετική ευκολία ( 5-0-1) εντούτοις εκτός δυσκολεύεται αρκετά.

Πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα το 0-0 που έφερε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Χάβρης σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Νωρίτερα είχαν χάσει στην έδρα της Λιλ με 2-0 και γενικά ο φετινός απολογισμός τους εκτός έδρας είναι στο 2-3-1. Όχι κακός αλλά ούτε και ικανοποιητικός για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Προϊστορία: Συνολικά εντελώς μοιρασμένη με 24-17-23 σε 64 μεταξύ τους παιχνίδια όπως ακριβώς και στα τρία πιο πρόσφατα που υπάρχει από μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα στα μεταξύ τους ματς.

* Οι γηπεδούχοι έχουν βρει ρυθμό με 5/5 νίκες στο πρωτάθλημα και 3 γκολ ενεργητικό σε κάθε 90λεπτο από αυτά τα παιχνίδια. Ο Εμπαπέ με 13 γκολ ήδη στον λογαριασμό του. Την ίδια ώρα το σκοράρισμα δεν είναι πρόβλημα ούτε για την ομάδα του Αυστριακού τεχνικού Χούτερ. Τα 25 γκολ σε 12 ματς άλλωστε “μιλάνε” από μόνα τους. Το κουπί τραβάνε οι: Γκολοβίν – Μπεν Γιελντέρ από 5 τέρματα έκαστος ήδη από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Εν κατακλείδι, θα πάρω εδώ το combo του Άσου με το Over 2,5 στο 1,80. Τίμιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 359 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x