ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1 (Επιλογές)

Λιγκ 1 (Επιλογές)
Spread the love

Επιλογές απο τη Λιγκ 1  με αναμετρήσεις που έχουν φαβορί αλλά και φόβο, όσον αφορά στα σημεία.

 

Μπόλτον-Εξετερ

Πέντε σερί νίκες για την Μπόλτον   η οποία είναι ισόβαθμη, στην δεύτερη θέση, μαζί την Οξφορντ. Οπως έχω ξαναγράψει και άλλες φορές ,οι “trotters” μοιάζουν εξαιρετικά ώριμοι φέτος και έτοιμοι για άνοδο ωστόσο πρέπει και οφείλουν να είναι σταθεροί. Εντός έδρας έχουν 6-1-2.

Η Εξετερ, από την άλλη,  χωρίς νίκη σε οκτώ ματς Πρωταθλήματος με επτά ήττες και μία ισοπαλία είναι οριακά πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού  με  μόλις δύο γκολ υπερ και 13 κατά κάτι που μαρτυρά την ανισορροπία στις γραμμές της. Εκτός έδρας, πάντως, αρχικά, ήταν ζημιάρα(3-0-5) .

Προϊστορία: 1-0-1,πέρσι 2-0

Εκτίμηση: Η Μπόλτον  είναι φαβορί αλλά ο άσος του 1.55  δεν μου ταιριάζει.. Θα επιλέξω τα 2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Ντέρμπι-Μπρίστολ Ροβερς

Ο αποκλεισμός απο την Κρού για το Κύπελλο, “στράβωσε” λίγο το κλίμα στη Ντέρμπι η οποία ψάχνει ένα κακό μομέντουμ για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ.  Ξέχωρα απο το 1-3 με την Κρου  στο Πρωτάθλημα ,είχε εκμεταλλευτεί το Pride Park  με δύο νίκες επί Νορθάμπτον και Μπάρνσλει  για να παραμείνει στην 7η θέση.Εντός έδρας έχει 4-2-2.

Οι Ρόβερς πανηγυρίζουν την πρόκριση στο Λιγκ Τροφι ,όπου θέλουν να πάνε τεςλικό,ενώ στο Πρωτάθλημα είναι στο -4 απο τα πλει οφ με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα ματς . Πιο πρόσφατο το 0-1 επί της Καρλάιλ. Εκτός έδρας έχει 3-2-4.

Προϊστορία: Πέρσι 4-2

Εκτίμηση: Η Ντέρμπι  είναι ομάδα έδρας που όμως αν της “καθρεφτίσεις” το σύστημα και της μπλοκάρεις τον άξονα έχει θέμα.  Πιο καλή λύση το γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Aπό τα υπόλοιπα

Τσέλτεναμ-Οξφορντ Over 2.5

Λίνκολν-Μπάρνσλει  γκολ γκολ

Πόρτσμουθ-Μπλάκπουλ  Γκολ γκολ

(Visited 664 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x