Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Λίβερπουλ
Spread the love

Με ένα μεγάλο ντέρμπι ξεκινάει το μεσημέρι του Σαββάτου η επανεκκίνηση της Premier League αφού στο Etihad η πρωτοπόρος Μ.Σίτι υποδέχεται την 2η της βαθμολογίας Λίβερπουλ με την διαφορά τους να είναι μόλις στον έναν πόντο.

Οι πρωταθλητές προέρχονται από το εντυπωσιακό 4-4 που έφεραν στο Bridge κόντρα στην Τσέλσι σε ένα ντέρμπι που οι: Πάλμερ, Στέρλινγκ και Κόβασιτς αγωνίστηκαν κόντρα στις πρώην ομάδες τους.

Οι “πολίτες” καλούνται να προασπίσουν το νικηφόρο σερί 23 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις μπροστά στο κοινό τους εκ των οποίων στο πρωτάθλημα το ρεκόρ τους είναι 15/15 μέσα στο 2023 ενώ την ίδια ώρα έχουν βρει δίχτυα τουλάχιστον τρεις φορές σε καθέναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους.

Την ίδια ώρα οι: Τζον Στόουνς, Κέβιν Ντε Μπρούινε, Ματέο Κόβασιτς είναι σίγουρα εκτός δράσης και οι: Άκε, Ματέους Νούνες ιδιαίτερα αμφίβολοι.

Οι ρεντς -αν εξαιρέσουμε την περσινή σεζόν που ήταν η Άρσεναλ- είναι παραδοσιακά το αντίπαλο δέος στην παντοκρατορία της Μ.Σίτι στην Premier League. H ομάδα του Κλόπ και στην παρούσα φάση είναι στην 2η θέση και σε θέση βολής από την κορυφή αν και υπερέχει σε ισοβαθμία της Άρσεναλ μόλις για ένα γκολ διαφορά.

Την περασμένη αγωνιστική χρειάστηκε δυο γκολ του Μο Σαλάχ και ένα του Ντιόγο Ζότα για να κερδίσει την Μπρέντφορντ με 3-0 και να αφήσει πίσω της τα αρνητικά πρόσφατα αποτελέσματα που ήταν η ισοπαλία κόντρα στην Λούτον και η ήττα από την Τουλούζ.

Βαρύ” για την Λίβερπουλ και το στατιστικό που την θέλει να μην έχει κερδίσει στις τρεις πιο πρόσφατες “εξόδους” της για το πρωτάθλημα με απολογισμό μια ήττα από την Τότεταμ ( 1-2) , με σκανδαλώδες απόφαση από το VAR, και δυο back to back ισοπαλίες κόντρα σε Μπράιτον (2-2) και Λούτον ( 1-1).

Οι: Τιάγκο, Ρόμπερτσον είναι εκτός δράσης και οι: Γκράβενμπεργκ, Κέρτις Τζόουνς, Τζόε Γκόμεζ και Ιμπραϊμα Κονατέ αμφίβολοι.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει φέρει 9/10 Over 2,5 στα 10 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στην Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο 2ιπλο για τους ρεντς στο Etihad το 2015 , στην “παρθενική” σαιζόν του Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, με το εντυπωσιακό τότε 1-4.

* Εκτιμώ πως θα δούμε ένα ανοιχτό ντέρμπι με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Σαφέστατα έχει το προβάδισμα για την νίκη η γηπεδούχος ομάδα αλλά το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το 1Χ με το Over 2,5 σε απόδοση 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Over 2,5

(Visited 580 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x