ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Α΄ Ιταλίας: Βερόνα- Λέτσε

Α΄ Ιταλίας: Βερόνα- Λέτσε
Spread the love

Η Βερόνα υποδέχεται στο Marcantonio Bentegodi την Λέτσε για την 13η αγωνιστική στην Serie A΄ με στόχο την πρώτη της νίκη μετά τον Αύγουστο (!) στην προσπάθεια που κάνει να μην την βρούνε τα Χριστούγεννα κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το συγκρότημα του Μάρκο Μπαρόνι ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα με ένα εντυπωσιακό 2/2 σε νίκες, εκ των οποίων η μια απέναντι στην Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά από τότε, μήνα Αύγουστο, δεν πανηγύρισε εκ νέου νίκη στην κατηγορία.

Αυτό το αρνητικό ρεκόρ “μεταφράζεται” σε 10 διαδοχικά παιχνίδια δίχως “τρίποντο” εκ των οποίων οι 8 είναι ήττες με πιο πρόσφατη το 1-0 από την Τζένοα στην Γένοβα την περασμένη αγωνιστική.

Με πέντε διαδοχικές ήττες βρίσκονται εδώ και καιρό κάτω από την επικίνδυνη ζώνη , δεχόμενοι κατά μέσο όρο δυο γκολ παθητικό έχοντας κρατήσει δυο clean sheet στα προηγούμενα πέντε.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση την περασμένη αγωνιστική στο 2-2 απέναντι στην Μίλαν σε ένα παιχνίδι στο οποίο μέχρι και τα μισά της επανάληψης ήταν πίσω στο σκορ με 0-2. Νωρίτερα είχαν χάσει από την Ρόμα με 2-1 σε ένα ματς στο οποίο είχαν προηγηθεί με 0-1 αλλά δέχτηκαν στα χασομέρια δυο γκολ από τους Ρωμαίους ( Λουκάκου, Αζμούν) και τελικά αποχώρησαν από την “Αιώνια Πόλη” με σκυμμένο κεφάλι. Πάντως στα τρία από τα πέντε τελευταία τους ματς έχουν φέρει ισάριθμες ισοπαλίες , όλες με goal, ενώ η πιο πρόσφατη νίκη τους ήταν επί της Τζένοα (1-0) στα τέλη Οκτωβρίου.

Προϊστορία: Τα 9/11 μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχουν λήξει όλες με λίγα τέρματα.

* Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Ελλάς Βερόνα η οποία έχει να γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και 10 αγωνιστικές και μοιραία βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια ώρα η Λέτσε αριθμεί και η ίδια εφτά αγώνες δίχως “τρίποντο” και δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση βαθμολογικά.

Κάπως έτσι σκέφτομαι να το μοιράσω το ματς σε μια πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 3.00 με εναλλακτικό ποντάρισμα το σύνολο τερμάτων 2-3 σε τιμές διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 328 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x