ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Γκοϊάς – Κρουζέιρο

Βραζιλία: Γκοϊάς – Κρουζέιρο
Spread the love

Το ματς το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής, με την Γκοϊάς με μαθηματικές ελπίδες, την στιγμή που με τρίποντο η Κρουζέιρο θα κάνει άλμα από την επικίνδυνη ζώνη στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.   

Να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, όπως και η Σάο Πάολο, ανεξάρτητα που θα τερματίσει, λόγω του ότι κατέκτησε το κύπελλο, θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες επίσης και η Φλουμινένσε, ανεξάρτητα βαθμολογικής θέσης, λόγω του ότι το κατέκτησε πρόσφατα. Η 5η ομάδα επίσης όπως και η 6η στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, αυτές από την 7η ως και την 14η θέση στο Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για την τελευταία τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Γκοϊάς, με το 0-1 αρχικά φιλοξενώντας την Σάντος και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Μπέλο Οριζόντε από την Ατλέτικο Μινέιρο, όχι μόνο να την εδραιώνουν στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά να αποτελούν ταυτόχρονα και το «κύκνειο άσμα» στο πάγκο για τον Πορτογάλο, Αρμάντο Ευαγγελίστα. Στο -6 πλέον από την γραμμή της παραμονής και με υπηρεσιακό μέχρι το φινάλε τον 43χρονο Μάριο Ενρίκε. Στην άλλη πλευρά, 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Βάσκο, με την Κρουζέιρο μεν, έστω και οριακά, στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά και με ευκαιρία σήμερα να κάνει όπως προαναφέρθηκε με τρίποντο άλμα στην 13η θέση.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Γκοϊάς, τρεις για την Κρουζέιρο και μία ισοπαλία, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Γκοϊανία.

Καθαρά μαθηματικές οι ελπίδες της Γκοϊάς, καθώς ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και θα πρέπει να ξεπεράσει το ταβάνι της τόσο στο Πόρτο Αλέγκρε με την Γκρέμιο όσο και στην Φορταλέζα με την ομώνυμη ομάδα. Απρόβλεπτη βέβαια η Κρουζέιρο, αλλά και αυτή έχει δύσκολο πρόγραμμα και το σημερινό είναι το θεωρητικά πιο βατό από τα τρία ματς που έχει ακόμα μέχρι το φινάλε. Το 3,00 που την συνοδεύει μάλιστα, αξίζει βάσει των παραπάνω, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί.

Εκτίμηση:  2

(Visited 1.201 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x