Uncategorized

Πρέμιερ Λιγκ: Φούλαμ- Γουλβς

Πρέμιερ Λιγκ: Φούλαμ- Γουλβς
Spread the love

Στο Graven Cottage η Φούλαμ υποδέχεται την Γουλβς στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της τρέχουσας αγωνιστικής στο Νησί.

Μένει να δούμε εάν οι Λονδρέζοι θα μπορέσουν να αναθαρρήσουν βαθμολογικά , αφού προέρχονται από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους ή αν οι “Λύκοι” θα εκμεταλλευτούν το δικό τους καλό φεγγάρι και θα επεκτείνουν την ευνοϊκή παράδοση που έχουν “χτίσει” τα τελευταία χρόνια απέναντι στους Cottagers.

Ο Μάρκο Σίλβα είδε την ομάδα του να χάνει με 3-1 στο Villa Park από την Άστον Βίλα την περασμένη αγωνιστική και να συμπληρώνει “καρέ” αγώνων δίχως νίκη εκ των οποίων μάλιστα οι τρεις είναι ήττες με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 15η θέση του πίνακα.

Ο 46χρονος Πορτογάλος τεχνικός προβληματίζεται κυρίως από την επιθετική αφλογιστία της ομάδας του αφού είναι χαρακτηριστικό πως αριθμεί 10 γκολ ενεργητικό σε 12 αγώνες από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Αντίστοιχα πέρσι είχαν σκοράρει 22 γκολ εκ των οποίων τα 9 είχε πετύχει ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς ο οποίος αγωνίζεται πλέον στην Αλ Χιλάλ την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Φέτος στην επίθεση της Φούλαμ ηγούνται ο Ραούλ Χιμένες και ο Αντάμα Τραορέ , δυο πρώην παίκτες της Γουλβς , οι οποίοι έχουν πετύχει μαζί μόλις 1 γκολ σε 14 συμμετοχές ενώ στους “Λύκους” είχαν πετύχει συνολικά 50 για την Premier League.

Επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και μια δυσμενή παράδοση που τους θέλει να μην έχουν χάσει στα τελευταία έξι παιχνίδια τους όταν έχουν αγωνιστεί Δευτέρα βράδυ (!) εκ των οποίων δεν έχουν βρει δίχτυα στα πέντε από αυτά.

Οι “Λύκοι” βρίσκονται σε πολύ καλό momentum αφού έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ( 3-3-1) ενώ την ίδια ώρα έχουν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά 90λεπτο σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League που είναι και το καλύτερο ρεκόρ τους από το 2019.

Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν με επική ανατροπή της Τότεναμ με 2-1 πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ στα χασομέρια.

Αυτό δεν είναι κάτι που τους συμβαίνει πρώτη φορά φέτος αφού η ομάδα του Γκάρι Ο΄ Νιλ έχει σκοράρει 6 γκολ στο τελευταίο 10λεπτο των αγώνων της φέτος στο πρωτάθλημα εκ των οποίων τα μισά τους χάρισαν νίκες!

Στον αντίποδα, έχουν μόνο ένα clean sheet στα 22 εκτός έδρας παιχνίδια τους στην Premier League από τον περασμένο Αύγουστο στην νίκη τους τότε επί της Έβερτον με 1-0.

Προϊστορία: Από το 2018 και την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια οι “Λύκοι” είναι αήττητοι σε έξι αγώνες μετρώντας τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες απέναντι στην Φούλαμ.

* Οι “Λύκοι” με μόλις μια ήττα στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έχοντας σκοράρει στα 11 τελευταία τους ματς και με ευνοϊκή προϊστορία θαρρώ πως έχουν ένα μικρό προβάδισμα απόψε.

Ωστόσο στο Λονδίνο η συγκομιδή τους είναι μικρή ( 0-3-8). Την ίδια ώρα η Φούλαμ αριθμεί τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους και δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε 8 διαδοχικά παιχνίδια της. Έτσι λοιπόν σκέφτομαι να ποντάρω στο Goal σε απόδοση 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 320 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x