ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Επιλογές απο το Λιγκ 2   με λιγοστά σημεία και τρελά ειδικά

 

Νοτς Κάουντι-Κροουλι

Μετά το 4-2 επι της Μπράντφορντ  η Νότς Κάουντι την πάτησε και πάλι την αγωνιστική πεπονόφλουδα, χάνοντας απο την  Γουίμπλετον με 4-2, εκτός έδρας.  Γενικά μετρά μία νίκη και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει. Εντός έδρας μετρά 4-0-2 στα τελευταία έξι ματς .

Η Κροουλι έπαιξε με φοβερό πάθος και νίκησε την Χαρογκέιτ με 2-1. Τρίτη νίκη, με μία ήττα, στα τέσσερα τελευταία ματς που έχει δώσει .  Σημείωση ότι οι τρεις νίκες είναι εντός ,ενώ έχασε απο τη Μπάροου. Γενικά, τον τελευταίο καιρό τα επιτεύγματα εκτός έδρας δεν είναι καλά(0-1-3).

Προϊστορία :Εξι σερί νίκες για τη Νότς Κάουντι ,οι 5 σερί και οver  από την ισοπαλία του 2012.

Εκτίμηση: Αν και ο άσος παιζει πολύ θα προτιμήσω τα πολλά γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:over 2.5

 

Χαρογκέιτ-Ρεξαμ

Στο Γιορκσάιρ ,η Χαρογκέιτ ψάχνεται για τη ζημιά στους Ουαλούς. Οι γηπεδούχοι,  με  2-1-3 στα τελευταία έξι παιχνίδια και χωρίς νίκη στα τελευταία δύο απέναντι σε Σουίντον(1-1) και ήττα απο την Κροουλι με 2-1. Είναι ομάδα που ανταποκρίνεται  απέναντι στον αντίπαλο της και κολλάει πάνω στο στιλ παιχνιδιού . Εντός έδρας δεν έχει κερδίσει στα τελευταία ποέντε έχοντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία με τη Σουίντον (1-1) ,στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της.

Η Ρεξαμ ,ξεπέρασε την ήττα απο την Ακρινγκτον με το  εντυπωσιακό 6-0  απέναντι στην Μόρκαμπ. Μετρά 6-0-1 στα τελευταία παιχνίδια της ,ενώ μακριά απο την έδρα της έχει 2-2-2 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και τελευταία την ήττα απο την Ακρινγκτον. Γενικά εκτός έδρας μοιάζει πιο προσεκτική  εξού και τα 8 under σε 9 ματς μακριά απο το Ρέξαμ.

Προϊστορία:  Στην Κόνφερενς το 2020 η Ρέξαμ νίκησε 0-2. Στο Κύπελλο η Χαρογκέιτ είναι ζημιάρα απέναντι στη Ρέξαμ με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Εκτίμηση: Το διπλό θα πολυπαιχτεί αλλά προσωπικά θα πάω μτα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια

Mόρκαμπ-Νιούπορτ Γκολ γκολ

Στοκπορτ-Σάλφορντ  1/over 1.5

Μάνσφιλντ- Τρανμιρ 2-3

 

 

(Visited 423 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x