ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Μπαρτσελόνα – Πόρτο (8ος όμιλος)

Champions League: Μπαρτσελόνα – Πόρτο (8ος όμιλος)
Spread the love

Η ήττα της Μπαρτσελόνα από την Σαχτάρ την προηγούμενη αγωνιστική έχει φέρει αναστάτωση σε ένα όμιλο που ακόμα δεν έχει ισοπαλία. Πάντως το ματς Μπαρτσελόνα Πόρτο μπορεί να κρίνει την πρώτη θέση ενώ ο χαμένος μπορεί να μπλέξει.

Η Μπαρτσελόνα έχασε στο προηγούμενο ματς με 1-0 από την Σαχτάρ και έτσι ισοβαθμεί στον πρώτη θέση με την Πόρτο με 9 βαθμούς. Όμως είχε νικήσει με 1-0 μέσα στην Πορτογαλία και έχει πλεονέκτημα. Μετρά 3 νίκες και μία ισοπαλία και προέρχεται από γκέλα στο Ισπανικό πρωτάθλημα αφού έφερε ισοπαλία με την Βαγιεκάνο . Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έχει πετύχει 8 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 2. Να σημειώσουμε ότι ο Γκάβι, ο Σέρχι και ο Ντερ Στέγκεν είναι εκτός δράσης για την Μπάρτσα.

Η Πόρτο έχει και αυτή 9 βαθξούς με 9-3 τέρματα και την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 2-0 εντός έδρας την Αντβέρπ θέλει ουσιαστικά να μην χάσει στη Βαρκελώνη για να έχει προβάσιμα για την πρόκριση έστω και από την δέυτερη θέση. Να σημειώσουμε ότι ο Κάρμο είναι τιμωρημένος ενώ οι: Χάιμε – Μαρκάνο και Βέντελ είναι τραυματίες Στην παράδοση του ματς η Πόρτο έχει να νικήσει την Μπαρτσελόνα από τ 1985 όταν είχε επικρατήσει στο Ντας άντας με 3-1 αλλά είχε χάσει στη Βαρκελώνη με 2-0 και η Μπάρτσα πέρασε για να φτάσει στην τελικό και να χάσει το τρόπαιο από την Στεάουα. Από τότε η Μπαρτσελόνα έχει νικήσει για την ίδια διοργάνωση 5 σερί φορές την Πόρτο . Η Μοναδική φορά που η Πόρτο απέκλεισε την Μπαρτσελόνα ήταν για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 1972 -73 όταν είχε νικήσει με 1-0 εκτός και με 3-1 εντός την Μπαρτσελόνα.

 

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 263 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x