ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Σαχτάρ – Αντβέρπ (8ος ομιλος)

Champions League: Σαχτάρ – Αντβέρπ (8ος ομιλος)
Spread the love

Στο “Βολσκπαρκσταντιον” του Αμβούργου που έχει γίνει η προσωρινή της έδρα, η απολύτως ανταγωνιστική Σαχτάρ Ντονιετσκ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ που ως τώρα δεν έχει δείξει οτι είναι ομάδα επιπέδου ομίλων Champions League

Η νίκη απέναντι στη Μπαρτσελονα με 1-0 στην 4η αγωνιστική έχει ανεβάσει τις προσδοκίες και η Ουκρανική ομάδα με νίκη απόψε πάει στους 9 ποντους και ελπίζει να παίξει έναν “τελικό” δεύτερης θέσης με τον Πόρτο το Δεκεμβριο. Πριν ασπο τη νίκη επι της Μπάρτσα είχε χάσει με 2-1 στη Βαρκελώνη οπου μείωσε στο 62’ και κυνήγησε και την ισοφάριση.

Εδώ και ενάμιση μηνα στον παγκο της κάθεται ο πρώην κοουτς της Τβέντε Βόσνιος Μαρίνο Πούσιτς που της έχει ανεβάσει την ψυχολογία στην Ευρώπη αλλά στο πρωτάθλημα έχει αρκτετές βαθμολογικές …διαρροές. Μετά την ήττα από την Ντνίπρο ήρθε η λευκη ισοπαλία με την Πολίσια έχοντας μείνει πλέον στο -8 από την πρώτη θεση αλλά έχει και δυο ματς λιγοτερα οποτε ολα ειναι ακόμα ανοιχτά.

Από την άλλη μεριά η περσινή νταμπλούχος Βελγίου Ρόιαλ Αντβερπ την περασμένη αγωνιστική έχασε με 2-0 από την Πόρτο χωρίς επι της ουσίας να μπει στη διεκδίκηση του ματς. Μεγάλη αποτυχία και για τον κοουτς Μαρκ Φαν Μπομελ που ως παίκτης έχει κατακτήσει τη διοργανωση αλλά ως προπονητής στο Τσαμπιονς λιγκ εχει 13 ματς (με Αίντχοεφεν και Ανβτερπ) χωρις ακομα να γευτει τη νίκη.

Στο εγχώριο πρωταθλημα ερχεται απο το ισοπαλο 1-1 με τη Σεντ Τρουιντεν εκτος έδρας, ισοπαλία που διεκοψε ενα μικρό σερι δυο νικών. Πολλοί χαμενοι βαθμοί ομως πιο πριν με αποτέλεσνα να εχει μείνει στο -11 απο την κορυφή του πρωταθληματος. Εκτος με καρτες ο μεσοεπιθετικός Εκέλενκαμπ που αποτελει σημαντικη μοναδα του κεντρου.

Shakhtar: Riznyk; Gocholeishvili, Bondar, Rakitskyi, Matvienko; Zubkov, Kryskiv, Stepanenko, Sudakov, Newerton; Sikan

Antwerp:Lammens; De Laet, Van den Bosch, Coulibaly, Wijndal; Yusuf, Vermeeren; Kerk, Muja, Balikwisha; Janssen

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (Betsson 1.97)

(Visited 91 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x