ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Παλμέιρας – Αμέρικα Μινέιρο  

Βραζιλία: Παλμέιρας – Αμέρικα Μινέιρο  
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε στο Μπραζιλεϊράο και Δαυίδ εναντίον Γολιάθ στο «Αλιάνζ Πάρκε», καθώς η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Παλμέιρας φιλοξενεί την ουραγό και υποβιβασμένη Αμέρικα Μινέιρο.

Να σημειωθεί, πως οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, όπως και η Σάο Πάολο, ανεξάρτητα που θα τερματίσει, λόγω του ότι κατέκτησε το κύπελλο, θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες επίσης και η Φλουμινένσε, ανεξάρτητα βαθμολογικής θέσης, λόγω του ότι το κατέκτησε πρόσφατα. Η 5η ομάδα επίσης όπως και η 6η στα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, αυτές από την 7η ως και την 14η θέση στο Σουνταμερικάνα, ενώ υποβιβασμός για την τελευταία τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ισοπαλία με 2-2 την Κυριακή που μας πέρασε στην Φορταλέζα με την ομώνυμη ομάδα, με την Παλμέιρας πάντως απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αυτό, ειδικά από την στιγμή που δεν ήταν καλύτερη στο ματς και πήρε ένα βαθμό που δεν άξιζε, ειδικότερα όταν παρέμεινε στην κορυφή, μετά τη νέα «αυτοκτονία» της Μποταφόγκο. Καλύτερη η Φορταλέζα στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς, έχοντας ευκαιρίες, ένα δοκάρι και το τέρμα που την έβαλε μπροστά στο σκορ στο εικοστό λεπτό. Το 1-1 ακολούθως από την Παλμέιρας, κόντρα στην ροή του αγώνα στο εξήντα έξι, παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το πεντηκοστό ένατο λεπτό, με την Φορταλέζα όμως να παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο εβδομήντα. Δύο σπουδαίες ευκαιρίες μάλιστα από την Φορταλέζα στην συνέχεια να πετύχει και τρίτο γκολ, με την Παλμέιρας να την «τιμωρεί» στο εβδομηκοστό έβδομο λεπτό. Στην κορυφή πλέον η Παλμέιρας με 63 βαθμούς, όσους και η Φλαμένγκο, με τις δύο ομάδες με 18 νίκες, πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας, με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας όμως να υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, που είναι το επόμενο, ενώ 62 στην 3η θέση η ανεκδιήγητη Μποταφόγκο.

Στην άλλη πλευρά, 0-3 την Κυριακή που μας πέρασε για την Αμέρικα Μινέιρο φιλοξενώντας την Φλαμένγκο, με την εδώ και αρκετό καιρό υποβιβασμένη ομάδα του Μπέλο Οριζόντε να είναι ρυθμιστής τόσο του τίτλου όσο και της μάχης του υποβιβασμού, καθώς αντιμετωπίζει σήμερα την πρωταθλήτρια Βραζιλίας και την επόμενη τη Μπαΐα. Τέσσερις μόλις οι νίκες της, σε 35 συνολικά ματς, όλες στο Μπέλο Οριζόντε, με επτά ισοπαλίες και δέκα ήττες σε 17 εκτός έδρας αγώνες.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Παλμέιρας, μία για την Αμέρικα Μινέιρο και δύο ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλιάνζ Πάρκε», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου και πιο συγκεκριμένα το over 2.5, έστω και στο 1,50 αυτή την χρονική στιγμή, ψάχνοντας κάτι αξιόλογο σε θέμα τιμών.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 906 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x