ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Champions League: Μπράγκα – Ουνιόν (3ος ομιλος)

Champions League: Μπράγκα – Ουνιόν (3ος ομιλος)
Spread the love

Στο «Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα» οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να κλειδώσουν την Ευρωπαϊκή τους συνέχεια και να μείνουν …ζωντανοί και για το … θαύμα της δεύτερης θέσης με τους φιλοξενούμενους να παίζουν το τελευταιο τους χαρτί…

Η Σπόργιγκ Μπράγκα έχει τέρεις βαθμούς από τη νίκη που είχε πάρει κοντρα στην αποψινή της αντίπαλο. Ηταν ενα απιστευτο ματς οπου έχανε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά έβγαλε αντιδραση και έφτασε στην ανατροπή. Αν επικρατήσει και αποψε πάει στους εξι ποντους και ελπίζει να μη νικήσει αποψε η Νάπολι στη Μαδριτη ωστε να τα παιξει …ολα για ολα στο “Σαν Πάολο” την τελευταια αγωνιστικη κοντρα στους Ιταλους.

Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρεάλ στη Μαδριτη κι ενω στο 0-0 εχασε πεναλτι και τη μεγάλη ευκαιρία να κανει το ματς …ανω κατω! Αν επισης ευστοχούσε στο πέναλτι, δεν θα υπηρχε ακομα ματς στη φετινη περιοδο που δεν θα ειχε σκοραρει σε 22 συνολικα ματς! Η ομάδα του Αρτουρ Ζορζε έρχεται απο την εκτος έδρας νίκη επι της Αροουκα για το πρωταθλημα και το ανετο 4-1 στην έδρα της Πορτιμονένσε στο κυπελλο. Αμφίβολος ο χαφ Αλ Μουσράτι για τον Αρτουρ Ζορζε που δεν εχει αλλα προβληματα απουσιων.

 

Από την πλευρά της η Ουνιον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση (εχει εναν μονο βαθμο) αλλά επί της ουσίας είναι καθαρά …φιλολογικές. Η ρεαλιστική κουβέντα γίνεται για την 3η θέση που αν νικήσει αποψε θα πάρει το πάνω χέρι ωστε να συνεχίσει στα νοκ άουτ του Γιουρόπα λιγκ. Ειναι μια σεζον μεγάλων αλλαγών στην ομάδα απο την οποία προσφατα εφυγε ο επι μια πενταετία περιπου προπονητής της Ουρς Φισερ που την ανεβασε στα μεγάλα σαλονια της μπουντεσλιγκα.

Το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα, με τον υπηρεσιακό προπονητή τον (πρωην του Απολλωνα Σμυρνης και νυν της ομάδας νεων της Ουνιον) Μάρκο Γκρότε στον πάγκο, ξανασκοραρε (Κεβιν Φολαντ) μετά απο τέσσερα “ασφαιρα” ματς αφού έφερε ισοπαλια 1-1 εντός με την Αουγκσμπουργκ, κι ετσι σταματησε …επιτελους σε ένα σερί 9 ηττών σε ολες τις διοργανωσεις ενώ το Σαββατο περιμένει η Μπαγερν στην “Αλιανζ Αρενα”!

 

Μετά απο …ψάξιμο λιγων εβδομαδων βρηκε μονιμο πριοπονητή τον Κροάτη Νέναντ Μπιέλιτσα (πρωην Αουστρια, Τράμπζονσπορ , Ντιν.Ζαγκρεμπ, Σπετσια κλπ , ποτέ ομως σε Γερμανικο συλλογο) ο οποίος έπιασε δουλεια πριν λιγες ημερες. Στα αγωνιστικα νεα εκτος ο βασικός αμυντικος Ντούκι, αμφιβολος ο βασικος στραικερ Μπέκερ .

Braga : Matheus; Victor Gomez, Jose Fonte, Niakate, Borja; Joao Moutinho, Vitor Carvalho, Zalazar; Ricardo Horta, Banza, Bruma

Union:Ronnow; Jaeckel, Knoche, Diogo Leite; Juranovic, Haberer, Laidouni, Gosens Κhedira (Becker), Behrens, Fofana

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2.05 BETSSON)

(εναλλακτικά το να σκοράρει ο φορμαρισμενος φορ Ντζαλό της Μπραγκα εστω κι αν εχασε το πεναλτι στο Μπερναμπεου)

 

(Visited 263 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x