ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Champions League: Ρεάλ -Νάπολι(7ος Ομιλος)

Champions League:  Ρεάλ -Νάπολι(7ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Μπερναμπέου, η απόλυτη(4χ4) Ρεάλ φιλοξενεί τη δεύτερη Νάπολι.

Οι Μερένχες έχουν κερδίσει δύο φορές Μπράγκα,μέσα εξω, έκανα διπλό (2-3) στη Νάπολι και κέρδισαν δύσκολα στην πρεμιέρα την Ουνιον με 1-0 ελέω Μπέλινγκαμ. Στο Πρωτάθλημα είναι ισόβαθμοι με τη Χιρόνα στους 35 βαθμούς και αν εξαιρέσει κανείς την ήττα απο την Ατλέτικο και το εντός 0-0 με τη Βαγιεκάνο η ομάδα του Αντσελότι πετάει φωτιές ακόμα και με απουσίες.

Πιο πρόσφατο το πάρτι με την Κάντιθ(0-3) και τον Ροντρίγκο να ντύνεται …Βινίσιους με δύο γκολ.

Ο Καρλίτο είναι λογικό να τραβάει τα μαλλιά του με τις απουσίες(νεότερη ο Μόντριτς)  με τον Ιταλό να στερείται των υπηρεσιών των Κουρτουά  Κέπα , Μιλιτάο , Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Αρντά Γκιουλέρ , Βινίσιους .

Η Νάπολι, με τον Ματζάρι στον πάγκο,  ψάχνει να βρεί την αγωνιστική της ,περσινή ταυτότητα, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.Οι ισορροπίες στα αποδυτήρια χάθηκαν με τον Γκαρσιά ,οι γκρίνιες εμφανίστηκαν και ο Ντε Λαουρέντις άλλαξε τον  Γάλλο προπονητή με τον Ματζάρι.

Στο πρωτάθλημα ,η ομάδα  έκανε μεγάλο διπλό απέναντι στην Αταλάντα (1-2) με Οσιμιέν να θυμίζει τον περσινό killer, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ  έχει μείνει ζωνταν ή για την πρόκριση και λογικά θα την πάρει με τα δύο διπλά σε Βερολίνο και Μπράγκα ,ενώ έφερε 1-1 με την Ουνιον στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”.  Ο αμυντικός Ρουί και ο μέσος Λίντστρεμ είναι εκτος.

Προϊστορία: Ανεξάρτητα έδρας ,η Ρεάλ έχει 3 νίκες κόντρα στη Νάπολι ,όλες στο over 3.5

Εκτίμηση:  Ακόμα και με απουσίες, η Ρεάλ είναι σε τρομερή κατάσταση απέναντι σε μία Νάπολι που θα παίξει για να κάνει τη ζημιά και να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της.

ΠΡΟΤΑΣΗ  : Γκολ γκολ και over 3.5 -Ροντρίγκο-Μπελινγκαμ -Οσιμιεν για σκόρερ

(Visited 571 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x