Europa League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουρόπα Λιγκ: Λίβερπουλ- Λινζ Λασκ ( 5ος όμιλος)

Γιουρόπα Λιγκ: Λίβερπουλ- Λινζ Λασκ ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Στο Anfield η Λίβερπουλ υποδέχεται την Λινζ Λάσκ και θέλει να συνδυάσει νίκη με πλούσιο θέαμα αφού η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη και αυτό φαίνεται και στην βαθμολογία όπου οι ρεντς είναι πρώτοι με 9 βαθμούς και οι Αυστριακοί τελευταίοι με τρεις.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 1-1 που απέσπασαν στο Etihad από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Αγγλίας Μ.Σίτι χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε στο τελευταίο 10λεπτο ο Αλεξάντερ Άρνολντ , που πλέον κάνει καριέρα ως χαφ, κόντρα στην ροή του αγώνα.

Κάπως έτσι συνεχίζουν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ενώ στο γκρουπ του Γιουρόπα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και κατά 99% και η πρωτιά.

Την περασμένη αγωνιστική υποτίμησε την Τουλούζ και ηττήθηκε στην Τουλούζη με 3-2 με τον Κλοπ να επιμένει – και καλά κάνει σε μια εναλλακτική 11άδα και απόψε- με τον Κέλεχερ , τον Έλλιοτ, τον Ντόακ , τον Έντο κλπ στο αρχικό σχήμα.

Οι Αυστριακοί βρίσκεται στην Αγγλία με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση αφού μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Ουνιόν Ζιλουάζ αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους αναφορικά με την 3η θέση περιμένοντας στο φινάλε δική τους νίκη εντός έδρας απέναντι στην Τουλούζ και συνάμα δυο ήττες για τους Βέλγους στην Τουλούζη απόψε και από την Λίβερπουλ στο φινάλε ενώ ευνοούνται και σε ισοβαθμία.

Η Λασκ έχει βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα φετινά της παιχνίδια στον όμιλο.

Προϊστορία: Το 3-1 με το οποίο είχε κερδίσει η Λίβερπουλ με ανατροπή στις 21/09 είναι και το μοναδικό τους παιχνίδι στην παράδοση.

* Τα πάντα εξαρτώνται από τα κέφια των παικτών της Λίβερπουλ αλλά επειδή και η Λάσκ σκοράρει με συνέπεια το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στο Over 3,5 σε απόδοση 1,88. Καθόλου άσχημο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 3,5

(Visited 528 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x