ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Λα Λους – Νασιονάλ  

Ουρουγουάη: Λα Λους – Νασιονάλ  
Spread the love

Τρεις αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, με τη Λα Λους να θέλει να κρατήσει «ζωντανές» τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για την παραμονή, την στιγμή πάντως που με νίκη η Νασιονάλ θα ισοβαθμήσει με την 3η της συνολικής βαθμολογίας Ντεφενσόρ.   

Να σημειωθεί, πως η νικήτρια του πρωταθλήματος Απερτούρα, Πενιαρόλ, περιμένει στον ημιτελικό των πλέι οφ αυτή του Κλαουσούρα. Η νικήτρια στην συνέχεια του ημιτελικού, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον τελικό με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής βαθμολογίας των δύο αυτών πρωταθλημάτων. Η πρώτη τριάδα επίσης της συνολικής βαθμολογίας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 6η θέση στο Σουνταμερικάνα. Υποβιβασμός επίσης για τις τρεις τελευταίες ομάδες της ειδικής βαθμολογίας, με την Πλάσα Κολόνια να έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες για τη Λα Λους, στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, μάλιστα με το ίδιο σκορ, με το 0-1 τόσο από τη Ντεπορτίβο Μαλντονάδο όσο και την Ρίβερ Πλέιτ Μοντεβιδέο να αποτελούν την ταφόπλακα ουσιαστικά στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Στην προτελευταία θέση πλέον της συνολικής βαθμολογίας, με τις ελπίδες της όμως ελάχιστες ή θα μπορούσαμε να πούμε καθαρά μαθηματικές. Στην άλλη πλευρά, επικράτηση με 3-1 για τη Νασιονάλ φιλοξενώντας την Γουόντερερς, με την ομάδα του 47χρονου Άλβαρο Ρεκόμπα να πραγματοποιεί γενικότερα ένα μέτριο Κλαουσούρα και να στοχεύει πλέον μόνο στην 3η θέση της συνολικής βαθμολογίας.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Λα Λους.

Απρόβλεπτη μεν αλλά με ισχυρότερο κίνητρο η «μεγάλη» Νασιονάλ, σε σχέση με τη Λα Λους που απομένουν τα τυπικά για να είναι και μαθηματικά η επόμενη ομάδα που θα συνοδεύσει την Πλάσα Κολόνια στην 2η κατηγορία.

Εκτίμηση:  2

(Visited 800 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x