ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Μεντεγίν – Μιγιονάριος  

Κολομβία: Μεντεγίν – Μιγιονάριος  
Spread the love

Το ντέρμπι του 2ου ομίλου στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και «τελικός», καθώς η Μεντεγίν θέλει μόνο τη νίκη για να ισοβαθμήσει με την σημερινή της αντίπαλο, την στιγμή που η Μιγιονάριος παίζει για δύο αποτελέσματα.

Να σημειωθεί, πως οι ομάδες που τερμάτισαν από την 1η ως και την 8η θέση στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ. Δύο όμιλοι πλέον των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών σε διπλό τελικό για τον τίτλο. Η Ντεπόρτες Τολίμα, η Τζούνιορ, η Ριονέγκρο και η Ντεπορτίβο Κάλι αυτές που απαρτίζουν τον 1ο και η πρωταθλήτρια Μιγιονάριος, η Μεντεγίν, η Αμέρικα Κάλι και η Ατλέτικο Νασιονάλ τον 2ο.

Επικράτηση με 1-0 για τη Μιγιονάριος την προηγούμενη αγωνιστική στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, με την πρωταθλήτρια Κολομβίας να κάνει το τρία στα τρία στα πλέι οφ και να έχει το πάνω χέρι, τουλάχιστον προς ώρας, για την 1η θέση και την πρόκριση φυσικά στον τελικό. Είχαν προηγηθεί το 1-0 της πρεμιέρας στο Μεντεγίν σε βάρος της Ατλέτικο Νασιονάλ και το 2-1 φιλοξενώντας την Αμέρικα Κάλι, όπου πραγματοποίησε μάλιστα την ανατροπή, με τη Μιγιονάριος στο +3 από την σημερινή της αντίπαλο, παίζοντας πλέον για δύο αποτελέσματα. Στον αντίποδα, μονόδρομος η νίκη για τη Μεντεγίν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ο τελικός θα είναι, εκτός απροόπτου, ανάμεσα στη Μιγιονάριος και την εκπληκτική Ντεπόρτες Τολίμα που με το χθεσινό 2-0 στην έδρα της Ντεπορτίβο Κάλι, «καθάρισε» ουσιαστικά τον 1ο όμιλο.

Προϊστορία: Επτά νίκες για τη Μεντεγίν, δύο για τη Μιγιονάριος και πέντε ισοπαλίες, στις 14 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ατανάσιο Χιραρντότ», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ματς στο οποίο αναμένεται να πέσουν, χωρίς υπερβολή, κορμιά. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή μεγάλου ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 510 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x