ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Europa Conference League: Αιντραχτ-ΠΑΟΚ(7ος Ομιλος)

Europa Conference League: Αιντραχτ-ΠΑΟΚ(7ος Ομιλος)
Spread the love

Στην Deutche Bank Arena, η Αιντραχτ κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ.

Οι Γερμανοί είναι δεύτεροι και στο -1 απο τον ΠΑΟΚ κυνηγώντας την πρωτιά στον όμιλο και την αποφυγή μπλεξίματος στα πλέι οφ. Εχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα τους με νίκες επί Αμπερντίν και Ελσίνκι, τη δεύτερη την έχουν κερδίσει και εκτός με 0-1.

Στο Πρωτάθλημα μετρά δύο ματς χωρίς νίκη  με το 2-2, εκτός έδρας, απέναντι στη Βέρντερ   ενώ έχασε απο τη Στουτγκάρδη με 1-2. Κάπως  έτσι   “έπεσε” στην 7η θέση της βαθμολογίας. Αγωνιστικά, ο Τόπμέλερ  δεν θα έχει μαζί του  τον αριστερό μπακ χαφ Μαξ  και τον μέσο Ρόντε.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θεση. Κάτι πολύ σημαντικό και για το πρεστίζ της ομάδας αλλά και την Ελληνική παρουσία εν γένει στα Ευρωπαικά Κύπελλα.

Ο Λουτσέσκου έχει δει την ομάδα του να είναι αήττητη με δύο μάλιστα εκτός έδρας νίκες και τη μία εντός να είναι επί των Γερμανών, λίγο τα χάλασε η ισοπαλία, εντός, με την Αμπερντίν. Από κει και πέρα, το πρόβλημα για τον Ρουμάνο είναι η απουσία του Μπαμπα  στα αριστερά, με τη θέση του να διεκκδικείται απο Ράφα Σοάρες και Βιειρίνια, ερωτηματικό το αν παίξει στις θέσεις των σέντερ μπακ Εκονγκ η Κεντζιορα. Στην σαποστολή για πρώτη φορά ο Μάρκος Αντόνιο.

Προϊστορία: To 1981 για το Κυπελλούχων ο ΠΑΟΚ είχε χάσει με 2-0.

Εκτίμηση: Πάντα τέτοια ματς είναι δύσκολα και ανταγωνιστικά.. Επιλογή μου το γκολ γκολ και οβερ  

(Visited 450 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x