Spread the love

Μάχη Ευρωπαϊκής …επιβίωσης για τους “πράσινους” του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που πηγαίνουν στο “Ντε λα Θεράμικα” αποφασισμένοι να πετύχουν ότι και στο ΟΑΚΑ το Σεπτέμβριο απέναντι σε έναν όχι και πολύ …παλιό γνώριμο στον αντίπαλο πάγκο!

Η Βιγιαρεαλ το Σεπτέμβριο είχε ηττηθεί με 2-0 στο ΟΑΚΑ με τον τότε προπονητή Κίκε Σετιέν να κατεβάζει εννέα αναπληρωματικούς και να μην μπορεί να το …γυρίσει στο β’ μερος οταν εβαλε μερικους βασικούς., Εκτοτε πήρε τα … πανω της στον ομιλο με δύο νικες (1-00 με Ρεν εντος και 2-1 στην Κυπρο, τυπικα εκτος εδρας με τη Μακαμπι Χάιφα) και εχει και ματς λιγοτερο μεσα με τους Ισραηλινους.

Στο εγχωριο ρωταθλημα γνωρισε την ήττα με 3-1 από την Ατλέτικο και εν συνεχεία ήρθε στον παγκο ο Μαρθελίνο που η ειναι ο τριτος προπονητης μεσα στη σεζον μετά τους Σετιεν και Πατσέτα. Πρωτο ματς του Μαρθελινο ήταν επιτυχές αφου πέρασε νικηφορα με 2-1 από την έδρα της Θαμόρα στην παράταση για το κύπελλο και στη συνεχεια επικράτησε 3-1 της Οσασούνα την Κυριακή για το πρωτάθλημα (και τα πεντε αυτά γκολ ο φορ Μοραλες!)

Φυσικα ολοι θυμουνται πως ο Μαρθελινο (που εχει οδηγήσει το 2016 τη Βιγιαρεαλ στον ημιτελικό του Γιουροπα λιγκ μενοντας εκτος τελικου απο τη Λιθβερπουλ του Κλοπ) αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και νωρίτερα στη σεζόν ως κοουτς της Μαρσέιγ και γνωρισε την πικρα του αποκλεισμου στα πεναλτι. Αυτο βεβαια ηταν και η αφορμη για να φύγει ιαπό τη Γαλλική ομάδα στην οποία δεν …κολλησε ποτέ.

Από την άλλη μεριά ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση ίσως και περισσότερων από 2.000 υποστηρικτών του που θα προσπαθησουτν να δωσουν ενα δυναμικο παρών και να ενισχύσουν τους παικτες του “τριφυλιου”. Η ομάδα του Ιβαν Γιοβανοβιτς έχει 4 ποντους μεχρι τώρα στο γκρουπ από τη νικη επι των Ισπανων την πρωτη αγωνιστική και την ισοπαλια 0-0 στη Χάιφα.

Η Ελληνικη ομάδα θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θεσης μηπως συνεχίσει στο Γιουροπα λιγκ και οπωσδήποτε να μη χάσει για να εχει το πανω χερι για το Κόνφερες μεσω τουλαχιστον της 3ης θέσης. Στο εχγώριο πρωτάθλημα ειναι στην κορυφή αλλά πλεον μετά την ηττα 2-0 εκτος απο τον Αρη οι διωκτες (Ολυμπιακος, ΑΕΚ) πλησισαν στον εναν ποντο κι ο ΠΑΟΚ στους δυο.

Απουσιες για τους γηπεδουχουτς αφου εκτος ειναι ο διεθνης Ισπανος εξτρέμ Γέρεμι Πίνο με σοβαρο τραυματισμο και ο Νορβηγος φορ Σέρλοθ, συνεχίζουν εκτος οι μεσοι Ντένις Σουάρεθ, Κοκλέν, αμφιβολος ο Ιταλος στόπερ Γκάμπια. Στον αντιποδα αναμενονται αλλαγές στην ενδεκάδα των πρασίνων με Λοντιγκιν, Αϊτορ ισως και Ρουμπεν Περεθ να …χτυπουν τη πορτα της ενδεκαδας

Villarreal :Jorgensen; Foyth, Albiol, Cuenca, Pedraza; Akhomach, Capoue, Parejo, Baena; Moreno, Morales

Panathinaikos: Lodigin (Brignoli); Vagiannidis, Schenkeveld, Jedvaj (Arao), Mladenovic; Arao ( Perez), Cerin, , Aitor, Bernard, Palacios, Ionnidis

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο (Βetsson 2.25)

Εναλλακτικο το 2-3 γκολ (πιθανα σκορ 1-1, 2-1)

(Visited 277 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x