Europa League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League : Μαρσέιγ– Αγιαξ ( 2ος Όμιλος)

Europa League : Μαρσέιγ– Αγιαξ ( 2ος Όμιλος)
Spread the love
 Ένα ματς που που αν οι Γάλλοι κάνουν τοκαθήκον τους θα βοηθήσουν την ΑΕΚ να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία .ΗΜαρσέιγ είναι στην κορυφή του ομίλουχάρις στα δύο νικηφόρα ματς με την ΑΕΚ. Βέβαια δεν έχει ηττηθεί αφού μετρά δύοισοπαλίες με Μπράιτον και Αγιαξ .
Έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δεχθεί 6 τα μισά από τον Άγιαξ στην ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής μέσα στην Ολλανδία με 3-3. Για  την Γαλλική ομάδα θα απουσιάσει ο  τιμωρημένος Σενεγαλέζος Γκουέγε , ο τραυματίας Ισπανός Ρουίθ και φυσικά ο Γάλλος Ρονζιέ ο οποίος είναι και εκείνος τραυματίας .
Ο Αγιαξ προσπαθεί να μαζέψει μία χρονιάπου δεν μαζεύεται αφού στον όμιλο είναι  τελευταίος με δύο ισοπαλίες και στην Ολλανδία ήταν τελευταίος αλλά τώρα υπό των οδηγιών του Φαν Σχιπ. έχει συνέλθειστο πρωτάθλημα και μάλλον εκεί θαεστιάσει .
Στον όμιλο δεν έχει νίκη και έχει πετύχει 4γκολ ( τα τρία στην πρώτη αγωνιστική και ένα στην Αθήνα) ενώ έχει δεχθεί 8 γκολ. Απότον Αγιαξ των πολλών προβλημάτων είναισίγουρα εκτός δράσης οι Ολλανδοί :Πάσβεερ – Βος και Βαν ντερ Μπόμεν καθώςκαι ο Κροάτης Σούταλο ενώ είναι αμφίβολοι οι Ολλανδοί : Βαν Άλεξ Ντονκεν , Γκόρτερ και ο Νορβηγός Μάνσβεερκ . Εκτός  από το πρώτο ματς που τελείωσε με 3-3 οι  δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλη μία  φορά για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και η Μαρσειγείχε νικήσει εντός με 2-1 και είχε πάρει  ισοπαλία στο Άμστερνταμ με 2-2 Επίσης  είχαν συναντηθεί για το Κύπελλο  πρωταθλητριών το 1971 με τον Άγιαξ να νικά  εντός με 4-1 και εντός με 2-1 στην πορείατου για την δεύτερη κατάκτηση από τιςτρεις συνεχόμενες στις αρχές τηςδεκαετίας του 70 .Τέλος  έδωσαν ένα φιλικό   το  2016 που  τελείωσε ισόπαλο με 2-2 .
Όλα τα μεταξύτους ματς είναι γκολ – γκολ όλα είναι Over
Πρόταση: Over 3.5 ( 2.30)
(Visited 368 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x