ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Europa League : ΑΕΚ – Μπράιτον (2ος όμιλος )

Europa League : ΑΕΚ – Μπράιτον (2ος όμιλος )
Spread the love

Ένας όμιλος που μοιάζει με αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές μπορούν να ανατραπούν τα πάντα ή τίποτα.

Ξεκινάμε από το γεγονός του ότι ο τρίτος παίζει με δεύτερο από όμιλο του Κόνφερανς ενώ ο δεύτερος παίζει με τρίτο από όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ Βέβαια στην πρώτη περίπτωση συνεχίσει στο Κόνφερανς ενώ στην δεύτερη περίπτωση στο Γιουρόπα Λιγκ . Βασικό ζητούμενο για όλες τις ελληνικές ομάδες είναι να συνεχίσουν στην Ευρώπη . Έτσι λοιπόν ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο ματς είναι η Μπράιτον αλλά ο βασικός αντίπαλος είναι ο Αγιαξ που η ένωση τον θέλει τελευταίο στον όμιλο για να μπορεί να ονειρεύεται την συνέχεια της στην Ευρώπη . Για να συμβεί αυτό η ομάδα του Αλμέιδα θα πρέπει να να μην χάσει από την Μπράιτον και η Μαρσέιγ να κάνει το καθήκον της . Η Μαρσειγ είναι πρώτη στον όμιλο με 8 βαθμούς ακολουθεί η Μπράιτον με 7 , στην τρίτη θέση η ΑΕΚ με 4 και ουραγός ο Αγιαξ με 2. Επίσης η ενδεχόμενη απουσία του Λιβάι Γκαρσία αποδυναμώνει την ΑΕΚ επιθετικά αλλα να υπενθυμίσουμε ότι είχε καταφέρει να νικήσει στην Αγγλία όταν ο Λιβάι είχε και τότε τραυματιστεί. Δεδομένη είναι ο απουσία του Φερνάντες με τον Γιόνσον και τον Κάλνες να έχουν προβλήματα που δεν έχουν ξεπεραστεί . Η Ένωση πορεύεται με εκεί μόνο την νίκη , τις δύο ήττες από τους Γάλλους και την ισοπαλία εκτός με τον Άγιαξ έχοντας 5 τέρματα υπέρ και 8 κατά .

Από την άλλη η Μπράιτον που ξεκίνησε με ήττα , δεν έχει ξαναχάσει . Κατάφερε να πάρει ισοπαλία στη Μασσαλία και στην συνέχεια νίκησε δύο φορές τον Άγιαξ και έχει 8 τέρματα υπέρ και 5 κατά ( από την ΑΕΚ έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα από ότι στα τρία ματς που ακολούθησαν . Ο Εντουπινάν είναι τραυματίας όπως και ο Ιάπωνας Μιτόμα . Εκτός είναι οι Βρετανοί Μαρς, Μίλνερ, Γουέμπστερ και Γουέλμπεκ ενώ ο Φατί και ο Βραζιλιάνο ς Ιγκόρ είναι αμφίβολοι Αν καταφέρει κα νικήσει τότε έχει πλεονέκτημα για την πρώτη θέση αφού υποδέχεται την Μαρσέιγ αν όμως χάσει τότε μπορούν να συμβούν πολλά που θα αναλύσουμε στον τελευταίο αγώνα . Έτσι δεδομένων των απουσιών αλλά και της δυναμικής των ομάδων το ενδεχόμενο αποτέλεσμα της ισοπαλίας έρχεται πιο κοντά .

Πρόταση: Χ

(Visited 543 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x