Spread the love

Στην επιβλητική «Πούσκας Αρένα» στη Βουδαπέστη αλλά κεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται η κρίσιμη αναμέτρηση του 6ου ομίλου στον οποίον συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός στη σκιά του πολέμου στη λωρίδα της Γάζας…

Η Μακάμπι Χάιφα μετά την έναρξη του πολέμου (μολις δύο μέρες μετά το 0-0 του Παναθηναϊκου στη Χάσιφα!) δεν παίζει στην έδρα της και έχει χάσει ένα σημαντικό όπλο, την ατμόσφαιρα που δημιξουργει ο κοσμος της. Η ανωτέρα βία του πολέμου την αναγκασε να …ξενιτευει στην Ουγγαρία ενώ στο προσφατο 2-1 που ηττηθηκε απο τη Βιγιαρεαλ (ηταν μπροστα στο ημιχρονο 1-0) χρησιμοποιησε ως έδρα τη Λάρνακα.

Δεν φτάνουν όλα αυτά, η ομάδα προπονείται ανα …τμήματα και έχει βρεθεί μικρό χρονικο διαστημα ολη μαζι! Ολα αυτα ειναι λογικα να την εχουν επηρεάσει και να εχουν περιορισει τις πιθανοτητες της για προκριση. Ειναι η μονη στο γκρουπ χωρις νικη (μια ισοπαλία με ΠΑΟ και δύο ήττες) ενω χρωστάει και ένα ματς στην έδρα της Βιγιαρεαλ.

Παρά τα πολλά προβλ,ηματα και εμποδια που αναφεραμε πριν, το περασμένο Σαββατο στο πρώτο της εγχώριο ματς μετά την έναρξη του πολεμου νικησε με 2-1 εντος την Χαποελ Πεταχ Τικβα κάνοντας καλό πρώτο μερος οπου προηγηθηκε 2-0 με γκολ των Χαγκαγκ και Τσέρι. Ο προπονητής της Μακαμπι Μασάι Ντάγκο εχει μια προσφατη απουσια αφου εκτός τέθηκε ο στόπερ Γκόλντμπεργκ με τραυματισμο.

Απο την άλλη μερια η Ρεν ειναι η πρωτοπορος του γκρουπ με εννεα ποντους μετα τις δυο νικες με τον Παναθηναικο. Μονη της ήττα αυτή στηνη έδρα της Βιγιαρεαλ με 1-0 τη 2η αγωνιστικη. Προσφαταψ παντως γνωρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λυών και ο τεχνικος της της ομάδας της Βρετανης Μπρουνο Ζενεζιό απολυθηκε…

Ανελαβε τις τυχες ο Ζιλιεν Στεφαν (πρωην Στρασβουργο) που θα κανει δεύτερη θητεία στον παγκο καθώς ειχε δουλεψει και στο παρελθον στη Ρεν (2018-21). Μαλιστα στο ντεμπουτο του η Ρεν νικησε στο πρωταθλημα με 3-1 την Ρεμς με γκολ των Γουιρι, Μπουριγκο και Τεάτ παιζοντας με τρια στοπερ. Τιμωρημενος ο αμυντικος Μπελοσιάν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (1.72 στη Βetsson)

(Visited 206 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x